Comedy Special: Johan van Gulik + Bram v.d. Velde


Comedy. Let op! seated show: slechts 125 kaarten beschikbaar!


Tijdens deze Comedy Special zie je twee volwaardige solo voorstellingen van top comedians voor de prijs van 1 theaterticket!


Bram van der Velde,
winnaar van het Stand-up Comedy Concours 2005, is als geboren en getogen Limbo inmiddels woonachtig in de Randstad. Hij is er zich pijnlijk van bewust dat er mensen zijn die voor minder zijn opgesloten. Na een langdurige zoektocht naar zichzelf ontdekte hij dat er weliswaar licht brandde op zolder, maar er eigenlijk niemand thuis was.
In september 2004 wist hij het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival op zijn naam te schrijven. De jury van het Concours roemde Van der Velde om zijn sterke engagement. ‘Veruit de meeste variatie en het meeste raffinement in het bespelen van de zaal’, schreef De Volkskrant. Door zich te bedienen van snelle, harde en geëngageerde comedy heeft hij al op verschillende podia gestaan, waaronder Comedy Factory en Lowlands.


Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is na zijn studie medicijnen een heel andere weg ingeslagen. De weg naar het Stand-up Comedy.
Johan heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams. Hij weet de zaal aan het lachen te brengen met zijn verhalen over zijn ex-vriendin, zijn studie medicijnen, zijn bezoekjes aan homo-cafe’s en nog veel meer verhalen.