ALRT: Zombie Nation LIVE + Boys Noize


3e editie van ALRT!


Zombie Nation LIVE (UKW, Gigolo Records, DE) + Boys Noize (Boys Noize records, Datapunk, Berlin D) + Hank Long (Rare Records)


Gekker maken ze ze niet! mr. Zombie Nation scoorde een dijk van een hit die nu nog iedereen meefluit met Kernkraft400, maar bewees zich daarna vooral als een energieke, talentvolle producer met een duidelijke voorkeur voor apparaten die een flinke bak herrie produceren. Zijn LIVE sets zijn dan ook een genot om mee te maken, een flinke dosis improvisatie en fantasierijke opbouw, gecombineerd met de vetste synthbassen en drumcomputerbeats die je maar voor kunt stellen. Kortom niet te missen dus.


Zombie Nation

Als iemand het druk heeft is het Alex Ridha aka Boys Noize wel. Deze man produceert en mixt aan de lopende band en had tussendoor ook nog eens tijd om zijn eigen label Boys Noize op te richten. Als je hem niet kent van zijn eigen plaatjes dan toch zeker van zijn supervette remixen van onder meer KAISER CHIEFS, BLOC PARTY, TIGA, LIVING THINGS, DEPECHE MODE, SHINY TOY GUNS, PARA ONE, THE KREEPS, JOHN STARLIGHT en vele anderen. Zijn dj-sets barsten dan ook van de knallers en rocken de dansvloer! Laatste nieuws: Eind mei/begin juni komt het eerste album van Boys Noize uit op Boysnoize Records!


Boys Noize


Hank Long is mede oprichter van 3VOOR12 Eindhoven en draagt de stad en de muziekscene duidelijk een warm hart toe. Zijn sets zijn een mengeling van Electropunktechousedisco en alles wat hier tussen ligt. Met deze eigenzinnige draaistijl is hij komende zomer te zien op diverse festivals en in verschillende clubs. Kortom HANK LONG PLAY MY SONG!


Hank Long