Minimal Eindhoven: Styro2000 e.a.


minimal techno


Styro2000 (Bruchsteucke, Anarres, Motoguzzi) Zurich, Zwitserland. + Makcim + EL-P + Minidell


Minimal Eindhoven presenteert Styro2000

Na de zeer geslaagde voorgaande editie kunnen we uitkijken naar het nieuwe feest, vrijdag 8 juni aanstaande. Wederom is het gelukt een buitengewone artiest naar Eindhoven te halen waarvan wij weten dat het supervet is en gaat worden.

Als resident van de legendarische club Dachkantine en organisator van de Lethargy-Parties tijdens de Zurich-streetparade is Styro2000 een van de meest vooraanstaande Technopioniers van Zwitserland. Zijn producties op andere Anarres, Bruchstuecke, Stattmusik en Motoguzzi worden overal gedraaid en met name zijn track Lingiuni al Denta onder de naam Galoppierende Zuversicht welke werd gelicenseerd door Richie Hawtin voor zijn Closer to the Edit album heeft gezorgd voor bekendheid wat maakt dat Styro2000 draait in vele clubs wereldwijd. Makcim en EL-P zorgen zoals gewoonlijk voor een geschikte introductie, hoewel zij inmiddels ook wel eens de hoofdact mogen zijn.

In de foyer: VillaRobob en Minidell. Uit nostalgie wederom het wazige alter ego van Eindhovens grootste aftertijger en welbekende dj Robob. Samen met Minidell een goede gelegenheid de meest bijzondere, gezellige of juist freaky platen ten gehore ten brengen.

Zaal:
Styro2000
Makcim
EL-P

Foyer:
VillaRobob
Minidell