In Bloom


House, Funky Minimal en Door-Dans-Techno


Michael von L. (Full Spectrum) + Hank Long (Rare Records) + Korben UK (In Bloom Resident) + Rascal (In Bloom Resident)


Michael von L.
Michael von L. is resident op avonden als Full Spectrum, Rekorder, Upstruct, Eye On The Future en Club Stalker. Behalve met Nederlandse toppers als Bart Skills, Don Diablo en Joris Voorn, stond hij naast internationale sterren als André Galluzzi, Dave Clarke en Chris Liebing. Zijn stijlvolle platenkeus maakt hem tot een gewaardeerd artiest, zowel bij zijn collega’s als bij zijn publiek. In Bloom haalt vanavond deze 26 jarige ras DJ naar Eindhoven voor een van zijn meeslepende house sets.

Michael viel direct bij In Bloom in de smaak, tijdens zijn set op Full Spectrum afgelopen december (met James Ruskin). Zijn aanstekelijke muziekstijl en mixtechniek is 100% In Bloom, dus we zeggen het vast: deze mag je niet missen, dit wordt feest, deze kerel rockt!

In een interview met Partyscene vergelijkt Michael de Nederlandse scene met de Duitse. ‘Wat ik voornamelijk jammer vind aan Nederland is dat Nederlanders altijd zo lang de kat uit de boom kijken. Is het soms verboden om te dansen of te juichen…’. Deze trend was ons ook al was opgevallen Michael, maar niet op In Bloom! Dit publiek komt voor het feest, de muziek en eh……het feest! Luister hier naar de warm-up set van Michael von L. op Full Spectrum, vorig jaar in de Effenaar.

Hank Long
De kans is groot dat je bij binnenkomst wordt verwelkomd door de sound van Hank Long (Rare Records). Hank Long is mede oprichter van 3voor12 Eindhoven en draagt de stad en de muziekscene duidelijk een warm hart toe. Met het 3voor12 initiatief gooit hij bij In Bloom hoge ogen. Hank Long is mede organisator en resident van de Rare Music Night in de Rechter.

 

Korben UK, Rascal
Residents Korben UK en Rascal ontbreken uiteraard ook niet. Opnieuw laten de drijvende krachten achter In Bloom horen wat zij bedoelen: Geen bling-bling, maar het echte ding. Een eerbetoon aan oprechte beats en party people met de juiste intentie. Onvervalst pure Zweef House, Funky Minimal en Door-Dans-Techno, Enjoy!