The Madd


+ DJ Psychodelic


Beat is terug van nooit weggeweest. De uit Rotterdam afkomstige, in strakke pakken gehesen jongemannen blazen met een fris geluid als eerste van hun generatie het Mod-imperium nieuw leven in.

Snelle auto’s, mooie meiden, slechte vrouwen, verveling en stukgelopen liefdes zijn de klassieke, doch tijdloze elementen waar The Madd haar inspiratie uit put. In mei 2006 brachten ze hun debuut-EP uit op Stardumb Records, uiteraard op vinyl. De plaat werd gepresenteerd voor een uitverkocht Rotown in hun hometown. De daaropvolgende recensies liegen er niet om en blinken uit in superlatieven. The Madd demonstreert het authentieke beat-geluid, maar schakelt nog een tandje bij waardoor het geheel net iets ruiger en energieker wordt.

Met een bebloedde Pottenbacker gitaar, scheurend Philicorda orgaan en suizende sambaballen gaan Dr. D. von Raven en z’n maten vanavond helemaal los! De eeuwige tiener wordt meegesleept met het harde, opzwepende en vooral opgewekte geluid dat The Madd met ongekend enthousiasme van het podium knalt. The Madd will biet you up!