Rahzel vs Supernatural


The Elements Tour: a night of incredible improvisational hiphop + DJ CazRAHZEL
(The Beatbox champion of the wooooooorld )
vs
SUPERNATURAL
(The Freestyle champion of the woooooooorld)

En als extra toetje de vaste dj van Rahzel: DJ JS-1 ( Rocksteady Crew)!!

aan de linkerkant van de ring (voor de kijkers rechts)....
RAHZEL !!
Pak een gitaar, bas, synthesizer en drumstel, leef je flink uit op alle instrumenten en nóg is de kans dat Rahzel, zonder één instrument in zijn buurt, het geluidenpallet dat je op al die instrumenten weet te produceren in één klap doet verbleken. Instrumenten heeft deze Beatboxkampioen namelijk niet nodig. Zijn stem is zijn instrument en zijn microfoon is z'n enige hulpmiddel! Wat de man daarmee weet te produceren, grenst aan het onmogelijke. Beatboxen is een kunst, en Rahzel beheerst het tot in de puntjes. Niet voor niets gaat de hiphopper, die tevens lid is van The Roots, al een tijd door het leven als Beatbox Champion of the World!

en aan de rechterkant van de ring (voor de kijkers links)....
SUPERNATURAL !!
Maar hoe begenadigd Rahzel ook is, een battle tegen Supernatural is voor iedereen een zware dobber. De kunsten van deze Freestyle-wereldkampioen werden al eens uitgemeten in een indrukwekkende documentairefilm: 'Freestyle: The Art of Rhyme'. De rap-skilzz van Supernatural zijn bijna ongeëvenaard. Eén keer kreeg hij op zijn broek van Juice Crew-lid Craig G, maar de revanche in de rematch was even later zoet! Geef het Rahzel maar te doen deze avond, want Supernatural is een gedreven artiest die zowaar hele (rijm)woordenboeken uit zijn kop heeft geleerd!
Ook geschreven raps van de hand van Supernatural mogen er wezen, maar het liefst horen we hem toch freestylen. Hijzelf waarschijnlijk ook! Want zijn record onafgebroken freestylen staat op 8 uur en 45 minuten!
Zo lang zal het deze avond niet gaan duren, maar hiphopfans komen, mede dankzij de hulp van DJ JS-1, ongetwijfeld op meerdere fronten aan hun trekken! Als je van freestyle, oldskool, dikke beats, human beatbox en een flink oraal vechtpartijtje houdt, is de Effenaar deze avond 'the place to be'!