3VOOR12 Eindhoven Openingsfeest


Arte.fa(t + The Sugarettes + Emotional Elvis + dj Robob + Ramb


VPRO's 3VOOR12 kent vanaf nu ook een heuse Eindhovense afdeling. En dat werd tijd, na Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en nog een handvol andere steden en regio's heeft nu ook de muziekhoofdstad van het zuiden een eigen 3VOOR12 site. En dat is reden voor een feestje. Met een muzikale omlijsting waar je u tegen zegt zal het officiële startschot van de site op deze avond gegeven worden. Rock, dance, soul funk en alles wat je verder nog kan verzinnen kom je tegen op deze avond. En alles komt van Eindhovense bodem, echt? Ja echt!  

The Sugarettes
– Een energieke band die op 3VOOR12 al eens als volgt werd omschreven: "een stevig rockfundament zoals Sonic Youth ze bouwt, dat lekker combineert met de Pj Harveyachtige hysterie" . Dat zijn niet de minste vergelijkingen dachten wij! 

Emotional Elvis-
zal ook acte de présence geven tijdens het lanceerfeest. Wie de website wel eens bezocht heeft, ziet meteen dat we hier niet met een doorsnee band te maken hebben maar wel eentje met heel veel kwaliteit. Elektronica en rock maken deze band zeer de moeite waard.  

Arte.fa(t- Deze band laat de avond weer iets verder kantelen richting de dance. Soul, funk en een flinke dosis energie gooit deze band over je heen. Met een nieuw album op komst zal deze groep ervoor zorgen dat je niet lang stil staat.

Dj Robob-
Onze eigen houselegende zal de avond afsluiten om tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer te houden. De getalenteerde dj
Ramb
zal Robob ondersteunen en de eerste club 3VOOR12 is een feit!