Cabron


café concert


+ dj Ronny Dijksterhuis


Twee Belgische rockbands van formaat vanavond in de kleine zaal, het naprogramma in het café sluit daar naadloos op aan met een show van Cabrón, eveneens afkomstig uit het land van onze zuiderburen met het rock ‘n’ roll hart op de juiste plaats.

De gebroeders Erwin, Jo en Pé Reynders op respectievelijk bas, drums en gitaar, aangevoerd door frontman Alejandro Garrido op zang maken catchy rocktunes die het midden houden tussen grootheden als Queens Of The Stone Age en Foo Fighters. Met die succesformule wisten ze reeds voorprogramma’s te strikken voor bands als Atomic Bitchwax, Dozer, Biffy Clyro en Los Natas.

Onlangs is hun titelloze debuut verschenen op het Belgische Buzzville Records, dat met bands als Cowboys & Aliens, Gonzalez en Artimus Pyledriver in de stal gespecialiseerd is in de betere (stoner)rock(‘n’ roll). De productie was in handen van Goran Finnberg, die eerder werk verrichtte voor bands als Spiritual Beggars, Blind Dog en The Quill. In België heeft Cabrón ondertussen de nodige positieve kritieken ontvangen op hun album en gaat het in no-time crescendo met de carrière. Nederland, of op z’n minst Eindhoven, zal na vanavond ook niet meer om Cabrón heen kunnen.