Comedy Night


MC Tim Ward (US) + Martijn Oosterhuis (NL) + Omar Louchachi + Rachid Larouz (NL) + Marco Esser


MC Tim Ward (US)
Tim Ward is geboren in Californië. Hij is afgestudeerd aan The American Academy of Dramatic Arts, een van Amerika’s oudste acteerscholen. Hij heeft gespeeld in meer dan 60 producties onder andere Amadeus, The Zoo Story en The Importance of being Earnest. Van 1994 tot 1996 speelde hij in de Duitse hit show Pomp Duck and Circumstances.
Hij kwam in 2000 naar Nederland om in de film Billy’s Bad te spelen.
Nu Tim in Amsterdam woont treedt hij regelmatig op als MC of Act in de weekend shows van het Comedy Cafe. Ook was hij een van de vaste gezichten van de Lucky Strike Comedy Night Tour, waar hij voor volle zalen een hilarische act neerzette. Vanavond zal hij als host het publiek warm maken voor avond vol knallende lachsalvo’s.

Martijn Oosterhuis (NL)
Martijn Oosterhuis is vanaf 1994 als Stand-up comedian actief en heeft reeds honderden optredens op zijn naam staan. Tijdens een bezoek aan de Engelenbak, een fameus open podium in Amsterdam, was de kwaliteit zo slecht, dat Oosterhuis besloot zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch.
Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zoveel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met 2.500 toeschouwers een ultieme avond met Stand-up comedy beleven.

Omar Louchahi (NL)
Omar Louchahi (35) kwam ter wereld in de Haagsche Schilderswijk als half Nederlandse, half Marokkaanse krullenbol in een tijd dat iemand met een andere kleur nog een attractie was. Nu is hij getransformeerd tot een kaal druk mannetje dat enige gelijkenis met wijlen 2pac vertoont.
Door een stand-up comedy workshop (dec. 2000) van Sjaak Bral werd Omar getriggerd om vaker mensen aan het lachen te maken. Dit ging zoals zo vaak gebeurt met vallen en opstaan. Sinds 2004 treedt Omar regelmatig op in cafés, theaters en andere gelegenheden.
Hij vindt het heerlijk om de mensen door middel van typetjes aan het lachen te krijgen en dit kost hem dan ook de broodnodige energie, maar hij heeft dat er allemaal voor over. Ook schuwt Omar de interactie met het publiek niet, iedereen mag meedoen maar praat niet voor je beurt!

Rachid Larouz (NL)
Geboren In Goulmima, Marokko, nu wonend in het kleine dorpje Amsterdam West is Rachid de ideale gids in een wereld vol multiculturele misverstanden. Gewapend met zijn charme en een gezonde dosis zelfspot neemt deze geboren rasentertainer je mee op een doldwaze reis waarin geen zee te hoog is en geen zaal te groot. Als gediplomeerd straatoloog spreekt hij bovendien zijn talen en kan hij op elke onverwachte situatie inspelen als geen ander.
In 2005 haalde hij de halve finale van het Leids Cabaret Festival, hij is bekend van de Comedy Factory, Comedy Casino in België en Shizzle, de nieuwe maandelijkse Comedy show in Comedy Café Amsterdam wat ook meteen zijn hangplek is.