Uitverkocht

Goose


Let op! Dit is het verplaatste concert van 24 februari. Kaarten met deze datum blijven ook geldig voor dit concert. Helaas is het optreden van dj Midfield General komen te vervallen.


+ Matik + dj U-man


'Debuut van het jaar!' 'Te groot voor de Benelux!' 'Een sensatie uit Kortrijk!' Nee, de recensies liegen er niet om voor het Belgische Goose. Links en rechts waaien de superlatieven het viertal om de oren. En niet geheel ten onrechte, zo lijkt ons.
Debuutplaat 'Bring it on' gaf onlangs een paar lekkere meppen om de oren van iedereen die LCD Soundsystem, Hot Chip en vooral ook 'Nite Versions' van Soulwax een warm hart toedraagt. Niet zo vreemd, aangezien Goose-gitarist Dave Martijn ook met Soulwax op tournee ging. Via die band kwam Goose in aanraking met het Britse label Skint (van oa. Fatboy Slim). En voor de winnaars van Humo's Rockrally 2002 het zelf wisten, was de deal beklonken en werd de band groots gelanceerd in onder andere Japan en Groot Brittanië. Ook de Britten gaan namelijk massaal prat voor de electrorock van Goose die je keihard bij je lurven en kladden vat en in één ruk door ook meteen je voeten in de dansmodus afstelt. Alle songs op 'Bring it on' zijn dan ook rake treffers. En Goose op het podium wordt ook wel omschreven als 'trefzeker als een precisiebombardement'. Ja, er ligt nog veel in het verschiet voor deze slimme ganzen uit Kortrijk. Maar ja, zien is geloven, dus zorg ervoor dat je deze topband niet mist!