RUSH


DJ's Are Not Rockstars (Alexander Technique, NY) + Jaziah + Brian S. + Big Boy Caprice + The Flexican + Cream + MC Madd Son + more tbc


RUSH, 31 MAART @ EFFENAAR
DJ's Are Not Rockstars, Casting, Show en meer!

31 maart is RUSH weer te vinden in Eindhoven! Deze keer weer met een internationale lineup. De grote Amerikaanse DJ uit New York, Alexander Technique a.k.a. DJ’s Are Not Rockstars, komt speciaal over om de Eindhovense Effenaar totaal op zijn kop te zetten. Jaziah, Brian S., The Flexican, Cream, MC Madd Son en Joey Elgersma zijn ook van de partij en zullen zoals altijd de Brabantse RUSH-kraker in de Effenaar haar naam doen laten gelden. Alexander Technique zette op  één van Amsterdams populairste feesten genaamd Rauw al twee keer een geniale set neer en kreeg hij in 2005 Lowlands compleet uit zijn dak. Ook werkt hij samen met onder andere Junior Sanchez waar hij muziek meer produceert.

Maar niet alleen Alexander Technique is bijzonder op 31 maart. Ook zal RUSH in de Effeneer fungeren als één grote casting voor een nieuwe Nederlandse speelfilm. Elke bezoeker loopt dus de kans om gecast te worden door Holllands Glorie (www.hollands-glorie.nl) en een rol te spelen in een nieuwe Nederlandse bioscoopfilm! Wordt jij de nieuwe Famke Jansen of Egbert Jan Weeber?

Met Alexander Technique a.k.a. DJ’s Are Not Rockstars, de casting voor een nieuwe bioscoopfilm en de andere vaste ingrediënten van RUSH als Raw Urban Sexy House, Hiphop en de show van Joey Elgersma wordt RUSH, 31 maart in de Effenaar weer meer dan een regular clubavond.
RUSH in Eindhoven is altijd ruim van te voren uitverkocht dus zorg dat je het deze keer niet mist en koop je kaartje op tijd!