ALRT: Booka Shade LIVE


Let op! De voorverkoop is uitverkocht. Maarrrr; Zaterdagavond vanaf 22:00 uur zijn er aan de Effenaar kassa nog 200 kaarten verkrijgbaar voor ALRT!!


Sterac Electronics (Steve Rachmad) + Shinedoe (100% Pure, Intacto Records) + Beatsbelievers (NL)


ALRT: Topnamen in optima forma in de Effenaar!
De alarmbellen kunnen bij danceliefhebbers vanaf nu gaan rinkelen, elke keer als ze het ALRT-logo tegenkomen. Vanaf 2007 is ALRT namelijk de nieuwe dance hit van de Eindhovense Effenaar. Zo’n 5 keer per jaar zal ALRT de Effenaar omtoveren tot een kolkende massa. ALRT is fris en opwindend en brengt elke keer heerlijke grote, unieke namen uit de dance scène naar onze club! Dance-acts die je niet zo snel tegenkomt en die op zijn minst een omweg waard zijn. Niet alleen qua line-up wordt keer op keer vet uitgepakt. Sfeer, geluid, beeld- en lichtkunst en alles waar je verder nog blij van wordt, is dik voor mekaar. Ons doel met ALRT is je welkom te heten, compleet omver te blazen en je vervolgens met een glimlach van oor tot oor de tent weer uit te laten rollen. Het is maar dat we je van tevoren hebben gewaarschuwd…

Booka Shade
Als er één genre is doorgebroken het afgelopen jaar is het wel 'Neotrance', een benaming die in eerste instantie best fout klinkt, maar hele mooie dansmuziek oplevert! Een combinatie van funky techno en popmelodieeen, die je mee kunt fluiten terwijl je uit je dak gaat op het vette geluid van de productie. De mannen van Booka Shade zijn de vaandeldragers en dat leverde hits op zoals 'In white Rooms', 'Mandarine Girl' en recentelijk 'Darko' van hun nieuwe album 'Movements'. In deze exclusieve 'Movements' tour doen ze de Effenaar aan met een heus live concert en dat mag je absoluut niet missen. 

 

Sterac Electronics aka Steve Rachmad
Eén van de succesvolste DJ’s en dance producers in Nederland is DJ Steve Rachmad ofwel Sterac Electronics, wat zijn alter ego is voor dansmuziek met een funky inslag, of het nu electro, techno of minimal. Voor de wereldtournee 25 Years In Music reisde Rachmad door Europe en naar Zuid-Amerika, de Verenigde Staten, Azië en Australië waarbij hij onder meer plaatsen bezoekt die een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn carrière. Dit jaar volgden ook onder meer een nieuw album op het Belgische Music Man Records en een remix onder de naam Sterac Electronics van de track Body Language van M.A.N.D.Y. & Booka Shade op Get Physical Records. Sterac sluit dan ook perfect aan op hun live show en zal je tot het laatst aan de dansvloer gekluisterd houden.

 

Shinedoe
Shinedoe draait een mengsel van funky groove techno met tech-house invloeden. Haar sets vallen op door de wisselwerking van verschillende stijlen. Onlangs werd ze nog toch publiekslieveling uitgeroepen na een spetterend optreden op Inner City 2006. Shinedoe draait al jaren maar brak vorig jaar ook door als producer met haar Dilemma release op 100% Pure Records, een plaat die opgepikt werd door grootheden als Sven Väth, Laurent Garnier, Richie Hawtin, Steve Rachmad, Ricardo Villalobos, Vince Watson, Heiko Laux, Fabrice Lig, Michel de Hey, etc.

Verder runt ze haar eigen label ‘Intacto records’ en bracht ze remixes uit voor artiesten als Booka Shade, Orlando Voorn and The Knife. Haar debuutalbum ‘Sound travelling’ uit 2006  bracht haar talent internationale erkenning. Ze is dan inmiddels ook resident in internationaal toonaangevende clubs als Cocoon Club Frankfurt, Fuse Club Brussels, Berghain Berlin.

 

 

Beatsbelievers
Deze twee Eindhovense dj's kunnen eindelijk een keer hun diepe draaikunsten tonen en trappend eze avond dan ook sfeervol af. Een mix tussen minimal/deep/tech, diep & heftig met climaxen maar altijd warm!

In het verband met het lange programma beginnen we om 22.00 vanavond dus zorg dat je op tijd bent om het allemaal mee te maken!