Viva La Bestia!


De hitte van Havanna. Een sigaar die bungelt in de mondhoek van een desperado. Een flinke slok tequila, de passie van flamenco. Viva La Bestia! neemt je mee op reis door Zuid-Amerika, Spanje en Cuba. Een reis waar je jezelf betrapt als hoodfrolspeler van je eigen roadmovie.

Viva La Bestia! is een samenscholing van gepassioneerde muzikanten, een gedreven videokunstenaar en sensuele danseressen.

Viva La Bestia! is filmische muziek, gitaar, warme/donkere zang, drum, percussie. Maar ook electronische beats, soundscapes en samples. De combinatie van deze muziek en oude sfeervolle beelden met het mysterieuze silhouettenspel maakt Viva la Bestia! tot een warme ervaring.

Viva La Bestia! zag het levenslicht op 18 juni 2006 als eenmalige act op het Edit festival. Vanwege het enorme succes zijn er twee optredens bijgekomen. Daarna een eigen waterpodium op het Ticket for Tibet festival met een middag én avondshow. Deze shows werden wederom zo goed ontvangen dat Viva La Bestia! besluit om door te gaan. De passie van de flamenco siddert door de achterbuurten van Eindhoven!