Stappen op zaterdag: dj Robob + Rico Suave


Stappen op zaterdag in de kleine zaal, foyer en café.


dj's Robob + Rico Sauve


Stappen op de Begane grond is Stappen op zaterdag geworden. Omdat er nog zoveel meer muziek is dan je wekelijks hoorde op de Begane Grond breiden we ons zaterdagavond programma uit. Bij stappen op zaterdag (enkele keren per maand) hoor je een nog diverser muziekaanbod, dat werkelijk alle kanten op kan gaan. Van oude bekenden tot nieuwe helden. Van rock tot dance. Muzikale verrassingen ontdek je hier en in het café, en geniet van de exposities in de relaxte foyer. Natuurlijk blijft de toegang gratis op de ‘stappen op zaterdag’ programma’s.

Vanavond niemand minder dan dj Robob achter de stalen wielen, dat belooft niet alleen veelzijdigheid, maar ook gezelligheid en het neusje van de zalm op plaatgebied!

Rico Suave bedrijft de platenzaak ‘Local Records’in Maastricht en draaide voor bekende evenementen en locaties als ‘House of God’, ‘Kiss Off’ en Café Zondag te Maastricht. Hij draait een breed spectrum van artiesten zoals  Carl Craig, Daniel Wang, Glimmer Twins, In Flagranti, Polygamy Boys, Freddy Fresh, Erol Alkan, Dimitri, Joost van Bellen, Tom Barman, WhoMadeWho, Brennan Green, Steve Kotey en I’F om er maar eens wat te noemen.