ALRT feat. Anthony Rother LIVE (Datapunk, D)


Be prepared, be ready, be ALRT!Electro/techno


Anthony Rother (Live) + Billy Nasty (Datapunk, UK) + Xenia Beliayeva (Datapunk, Terrace Recordings, D)


ALRT: Topnamen in optima forma in de Effenaar!
De alarmbellen kunnen bij danceliefhebbers vanaf nu gaan rinkelen, elke keer als ze het ALRT-logo tegenkomen. Vanaf 2007 is ALRT namelijk de nieuwe dance hit van de Eindhovense Effenaar. Zo’n 5 keer per jaar zal ALRT de Effenaar omtoveren tot een kolkende massa. ALRT is fris en opwindend en brengt elke keer heerlijke grote, unieke namen uit de dance scène naar onze club! Dance-acts die je niet zo snel tegenkomt en die op zijn minst een omweg waard zijn. Niet alleen qua line-up wordt keer op keer vet uitgepakt. Sfeer, geluid, beeld- en lichtkunst en alles waar je verder nog blij van wordt, is dik voor mekaar. Ons doel met ALRT is je welkom te heten, compleet omver te blazen en je vervolgens met een glimlach van oor tot oor de tent weer uit te laten rollen. Het is maar dat we je van tevoren hebben gewaarschuwd…

Anthony Rother
De eerste editie van ALRT belooft er meteen één te worden om niet te vergeten. Headliner Anthony Rother maakte en maakt geschiedenis, niet alleen met de ultravette sound van zijn producties maar vooral ook met zijn liveshow. Rother combineert electro met andere genres zoals techno en house op zijn eigen unieke manier. Omringd door de beste synths en drumcomputers weet hij de magie van zijn platen overtuigend en zeer dansbaar over te brengen. Het publiek zingt tijdens zijn optredens sommige nummers zelfs mee, zo aanstekelijk werkt zijn ruige en stevige sound! Eigenlijk behoeft deze super producer en performer geen verdere introductie. Laten we volstaan met te zeggen dat we het een eer vinden dat we hem op ons podium mogen verwelkomen.

 

Billy Nasty
Naast producer is Anthony Rother tegenwoordig platenbaas. Hij richtte enkele jaren geleden het platenlabel Datapunk op waarop hij onlangs het album ‘Super Space Model’ uitbracht. Een paar singles van die plaat domineerden de clubs afgelopen zomer. Ook inmiddels actief met producties op het Datapunk label is Billy Nasty. Hij is geen onbekende in Eindhoven aangezien hij in de Lichtstad enkele buitenfestivals al eens in vuur en vlam zette. Nasty draait en produceert zo veelzijdig dat hij zijn talenten via dit label goed in de picture speelt. Reden te meer om hem te vragen voor een spetterende dj-set voor deze speciale avond waarbij de Datapunk sound centraal staat: ruig, electro en techno tegelijk, funky en vooral modderVET geluid.

 

Xenia Beliayeva
De van oorsprong Russische Xenia Beliayeva (25) is een dj die flink in opkomst is. Ze is al een tijdje bekend als ‘hottest dj in Hamburg’ en maakte ook haar opwachting in de legendarische Monza club in Frankfurt. Verder mag haar stem er absoluut zijn! Tijdens dj-sets doet ze dan ook iets wat niet zoveel dj’s doen: ze zingt mee met haar plaatjes en dat levert doorgaans een dansbaar én origineel resultaat op. Voor Rother’s Datapunk label leverde ze onlangs haar eerste plaat af. Haar stijl: van electro tot techno via een super funky electrohouse sound. Een niet mis te verstane opwarmster!

So… Be prepared, be ready, be ALRT!