Jaffa In Stereo


café concert


DJ Ixxe


Met nog een week te gaan voordat de Popronde Eindhoven aandoet vormt Jaffa In Stereo, een band die al twee keer onderdeel uitmaakte van dit rondreizend muzikale circus, de ideale pre-party act.

Jaffa in Stereo, een band uit de categorie best bewaarde geheimen van Eindhoven, laat je niet dansen en meedeinen, nee, zweten en gillen zul je! Geen geneuzel in de muzikale marge, geen navelstaarderij of gezwollen proza; Jaffa in Stereo maakt muziek zoals muziek hoort te zijn: opzwepend en cool.

Al jaren houden de bandleden van Jaffa in Stereo zich schuil in de donkere wouden rondom Eindhoven; niemand weet precies waar ze mee bezig zijn. De sporadische keren dat de band naar buiten treedt verbazen ze met een mengeling van rock en pop, aangelengd met de nodige soul; met deze combinatie geven ze Eindhoven rockcity de broodnodige schwung. De afzonderlijke bandleden hebben voorheen hun muzikale stempel gedrukt op bands en artiesten als de Moonstorm, GSM, Candybar Planet, Denvis Acoustic, Incense en The Spades.

Jaffa In Stereo zal stemmig in- en uitgeluid worden door DJ Ixxe, die de muziekharten laat kloppen in het goede ritme.