Uitverkocht

RUSH


Marnix + Victor Coral + Brian S + Cream +O.Boogie + MC Madd Son + more artists t.b.c.


RUSH & ONE YEAR EFFENAAR

SOLD OUT! (except a few on the chemistry website: www.chemistry.nl)

Het éénjarig bestaan van RUSH in Eindhoven aankomende 25 november is alweer uitverkocht! No tickets left! Voor diegenen die een ticket hebben weten te bemachtigen: maak je op voor een knallende avond met bijzonder entertainment!

Laatste editie was er wat schermutseling aan de deur betreffende de vraag naar identiteitsbewijzen. Erg vervelend! Vooral voor de bezoekers! Dit zal uiteraard op die schaal niet meer voorkomen. Dit betekent niet dat er helemaal niet meer naar een ID gevraagd zal worden. De kans is dus wel degelijk aanwezig dat er eventueel naar een identiteitsbewijs gevraagd kán worden. Probeer deze dus wel bij je te hebben (wettelijk verplicht). De leeftijdsgrens voor RUSH is 18 jaar en ouder.

Voor de excuusbrief van de Effenaar en van Chemistry van afgelopen keer betreffende de ID's klik hier.

Wat gaat de tijd soms toch snel! Het is namelijk alweer een jaar geleden dat RUSH haar debuut maakte in Brabant en in het bijzonder in Eindhoven. En dat moet gevierd worden! Aankomende 25 november is de grote zaal van de Effenaar weer het domein van Raw Urban Sexy House en de kleine zaal van hiphop, funk, soul en breakbeats. Maak de riemen maar goed vast, want Victor Coral, Brian S, Marnix, Cream , O.Boogie en nog veel meer artiesten zijn deze avond in de Effenaar aanwezig om Eindhoven voor eens en voor altijd te infecteren met het echte RUSH-gevoel.
Txt: Tom van Wijk | Img: Dennis Branko

Elke twee maanden was het weer een gekkenhuis van jewelste aan de deur bij de Effenaar in Eindhoven. RUSH was dan weer in het land van maas en waal met iedere editie ruim van te voren uitverkocht. Eindhoven was de vijfde stad in vijf jaar waar RUSH sinds november vorig jaar te vinden is. Daarmee mag wel gezegd worden dat het oorspronkelijk Amsterdamse concept landelijk een groot succes is. Geen ander housefeest in Nederland heeft het tot nu toe zo ver geschopt om in zes steden (afgelopen zomer werd Utrecht als zesde stad bijgevoegd) in Nederland zo veel naam te maken. De party-night RUSH begon op wekelijkse basis in de Escape in Amsterdam als een studentenavond op donderdag. Al gauw verplaatste het feest zich ook naar Rotterdam en Leeuwarden waarna later Den Haag, Eindhoven en ten slotte Utrecht aan het rijtje werden toegevoegd. Met speciale edities op het strand en festivals als Mysteryland en Extrema Outdoor heeft RUSH de afgelopen 5,5 jaar vele hoogtepunten gekend.

Sleutelfiguren in het succes van RUSH zijn de resident DJ’s Victor Coral en Brian S en style-icoon Joey Elgersma met zijn bijzondere entertainment. Waar Victor Coral en Brian S bij RUSH begonnen als twee jonge broekies in het uitgaansleven zijn ze inmiddels uitgegroeid tot twee van de populairste house-dj’s van Nederland. Ze kunnen daarom beide ook niet ontbreken bij de eerste verjaardag van RUSH in Eindhoven. Joey ‘showie’ Elgersma is ook niet weg te denken op een RUSH avond. Vanaf het begin verzorgde hij het entertainment en het beeld waar RUSH zo bekend van is. Wie kent de altijd strak, met een hoog ‘fashion’ gehalte, gestylede modellen niet? En dan nog de altijd mooie flyers en posters die daar bij horen? Tegenwoordig zijn Joey en zijn modellen ook in diverse videoclips te zien als die van Heineken en Don Diablo.

De kleine zaal in de Effenaar wordt op 25 november het territorium voor hiphop, funk, soul en breakbeats. Resident dj’s Cream en O.Boogie zorgen er deze avond voor dat niet alleen house-liefhebbers aan hun trekken komen maar ook publiek dat op platen van Opgezwolle, Extince, Nas, Mobb Deep en Snoop Dogg helemaal los kunnen gaan. Muzikaal gezien dus geen reden om thuis te blijven deze avond!

RUSH gaat op het éénjarig bestaan dubbel uitpakken met verrassend entertainment en gasten als DJ Marnix (Amsterdamse DJ/Producer en organisator van Loveland Festival en Fire!),de imposante bassgitarist Gregorio en Eindhovense beroemdheden! Koop je kaartje voor het éénjarig bestaan van RUSH op 25 november in de Effenaar op de Chemistry website! Zo ben je altijd verzekerd dat je niet voor een uitverkochte deur staat, dat je niet in de rij hoeft te staan en dat je voordeliger uit bent.

Voorverkoop info:
Chemistry: Online via www.chemistry.nl
Ticketbox: Via alle ticketbox outlets, call center 0900-9393 en www.ticketbox.nl
AUB: AUB ticketshop, Leidseplein. 0900-0191, kosten 0,40 euro per minuut. www.aub.nl