Kenny Larkin & Deetron


Detroit Techno (grote zaal) + Minimal (kleine zaal). Eén kaartje geeft toegang tot beide zalen!


dj's Kenny Larkin (Detroit USA)+ Deetron (Music Man, CH) + Minimal Eindhoven + Kabale & Liebe LIVE


Met gepaste trots presenteert de Effenaar vanavond Detroit techno held Kenny Larkin. Behorende tot de tweede generatie grote techno artiesten uit Motor City mag hij tot de top van de wereld gerekend worden en past hij moeiteloos in het rijtje van zijn collega’s Kevin Saunderson, Derrick May en Carl Craig en Europese collega’s als Dave Clarke. Een indrukwekkende reeks releases op labels als Transmat, maar ook simultane soul & standup comedy carrières hielden Kenny niet tegen om ook een van de werelds meest gevraagde dj’s te worden. Hij staat erom bekend een enorme historie te verwerken in zijn dj sets en platen in een razend tempo door te mixen. Ook vanavond neemt hij een flinke catalogus mee, dus zet je schrap voor een vette drie uur techno set van deze grootmeester uit Detroit USA!  

Om je avond gelijk goed te beginnen moet je zeker Deetron niet missen! Deetron aka Sam Geiser uit Zwitserland  is reeds bekend met het Eindhovense, hij was eerder al op festivals te horen en wordt alom gewaardeerd voor zijn dj skills die hij stopt in funky, groovende techno sets. Na vele maxi’s op onder labels als Phonc en Intec waar hij een klassieker voor poduceerde genaamd ‘Miss Suave’, dat een wereldwijd dansvloer anthem werd. Op 9 oktober verschijnt zijn debuutalbum op Music man, een afwisselende plaat met een hoge dansfactor maar tegelijk inhoudelijk ook sterk en daardoor ook goed voor veel luistergenot.

Met zo’n portie techno achter je kiezen is het ook fijn om even wat anders te horen, en daarvoor zorgt vanavond de minimal Eindhoven crew in de kleine zaal. Sterke baslijnen en lekker voortkabbelende plaatjes in een relaxte maar tegelijk vernieuwende sfeer, voorzien van de juiste visuals. Het hele minimal eindhoven team is paraat vanavond met een live optreden van Schlumber. En alsof dat nog niet genoeg was hebben we ook Kabale und Liebe bereid gevonden om een LIVE set te spelen! Wij zorgen voor de drinks & seats, de muziek doet daarna zijn werk.

Dus: Schlumber *live* + Minidell + Kabale und Liebe *live* + Makcim + EL-P