RUSH


Let op: Via de voorverkoop zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar. Aan de deur wordt op de avond zelf nog vanaf 22.00 uur een beperkt aantal kaarten verkocht!


Erick E + Victor Coral +Jaziah + Cream +The Flexican + MC Madd Son


 

RUSH: BIGGER AND BETTER! Housy & Hip-hop Eindhoven: RUSH is comming! Aankomende 30 september strijkt RUSH weer neer in de Effenaar in Eindhoven en dit keer neemt RUSH een dubbele dosis uitgaansvitaminen mee. Vanaf nu zal namelijk de gehele Effenaar onder handen worden genomen. Nu is ook voor Hip-hop loving Brabant volop plek in de tweede zaal om helemaal los te gaan op bumpin' & grindin' beats. En als dat nog niet genoeg is pakt RUSH nog eens extra uit met Erick E!
Txt: Tom van Wijk | Img: Dennis Branko

Het kan ook bijna niet anders. RUSH in Eindhoven bestaat al bijna een jaar en is tot nu toe altijd uitverkocht geweest. Het was zelfs zo druk dat je niet eens meer kon lopen of staan. Daarom wordt het nu eens tijd om iedereen weer eens wat lucht te geven. De Effenaar gooit daarom op 30 september ook de tweede zaal open om de Eindhovense RUSH bezoekers maximale ruimte te geven om eens in de twee maanden helemaal uit hun dak te gaan op de enige echte "Raw Urban Sexy House" sound van dit moment.

Eindhoven kan ook echt niet achter blijven wat betreft de RUSHTUG zaal. Overal in Nederland waar RUSH de boel op zijn kop zet, zit sinds een jaar een Hip-hop zaal bij de prijs inbegrepen. "De nu zo bekende en populaire Nederlandse Hip-hop is jaren terug eigenlijk ontstaan in het zuiden van het land, en is door Extince echt op de kaart gezet. Hij is hét boegbeeld van de Nederlandse Hip-hop scène. Eindhoven kan 30 september dan ook heel veel Extince platen gaan verwachten" vertelt RUSHTUG resident DJ Cream. Mede dankzij zijn residency in de Hip-hop zaal van RUSH, is DJ Cream het afgelopen jaar uitgegroeid tot de top van de Nederlandse Hip-hop minded DJ's en draait hij op de "dopeste" feesten in Nederland. DJ Cream zal 30 september de dikke betonnen muren van de Effenaar flink doen bouncen met de Amsterdamse DJ The Flexican. Thomas Goethals (aka The Flexcian) is bij het grote publiek vooral bekend geworden met zijn debuutalbum "Kings" en de hit "Bumaye" in samenwerking met rapper Tyfoon. Ook staat de crossover Hip-hop DJ op vele podia door heel het land met de rapformatie Flinke Namen, die in het rijtje schaart van Opgezwolle en Duvel Duvel.

Natuurlijk gebeurd er ook van alles in de grote zaal. Niemand minder dan Erick E komt voor het eerst dit jaar mee met RUSH in Eindhoven. Daar hij al vele malen te zien was in de De Rechter, zal deze House vedette nu in de mega grote Effenaar laten zien waarom hij één van de populairste DJ's van Nederlandse bodem is. Eindhovens trots Victor Coral is natuurlijk sowieso aanwezig, want áls je dan wilt gaan knallen doe het dan wel met de juiste mensen. Verwacht vooral veel van Jaziah deze keer. De jonge producer gaat binnenkort zijn tweede track lanceren en Eindhoven gaat als één van de eerste het voorproefje krijgen van de plaat die al door vele top-DJ's gedraaid wordt.