Effenaar Kids: Rockband Poppenkast


4 tot 12 jaar. Omdat het deze dag Pasen is, mogen de kinderen die dit concert bezoeken Paaseiren zoeken op de begane grond van de Effenaar!


Leukst


Rockband Poppenkast is een rockband voor kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar. Vier volwassen muzikanten spelen eigen Nederlandstalig repertoire met liedjes over onderwerpen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. De band is al meer dan tien jaar actief en heeft inmiddels al 5 cd's uitgebracht , waarvan er 3 te verkrijgen zijn via hun eigen label: Professor Pop Records.Leukst
Spannend, want: Wat kun je allemaal beleven tijdens zo'n concert? Centraal staat de interactie met het publiek: kinderen worden uitgenodigd om mee te zingen, mee te klappen en natuurlijk mee te dansen. 'Stapelbed', 'De Ballon', 'Piratenlied' en 'Pesten' zijn maar een paar van de liedjes die tijdens het concert gespeeld worden.
Leukst is het theaterconcert van Rockband Poppenkast. Voor veel kinderen is een concert van Rockband Poppenkast het eerste rockconcert wat ze meemaken.In Leukst komen diverse muziekstijlen voorbij: Hand-Jive, rap, country, smartlap, pop, latin en natuurlijk: de regelrechte ROCK! Dit alles op volume en met een presentatie, toegesneden op de gemiddelde leeftijd van de kinderen in de zaal.

Rockband Poppenkast heeft ook een eigen site: www.rockbandpoppenkast.nl

Met voordeel naar de Effenaar Kids concerten? Klik dan hier.