Effenaar Kids: Ageeth de Haan


Van 2 tot 6 jaar.


met Hou Je VastAgeeth de Haan is zangeres en liedjesschrijver. Van haar hand verschenen 2002 de cd’s 'Hou je vast' en 'Stap maar in'. Met deze liedjes als inspiratiebron maakte Ageeth in 2003 de voorstelling 'Hou je vast'.

 


Hou je vast
Tijdens het zingen van een liedje struikelt Ageeth over een groot cadeau. Het is een mooi rood pak met een kaartje waarop staat: 'Voor Oma'. Natuurlijk wil Ageeth het cadeau naar haar jarige oma brengen, maar er is maar een klein probleempje: oma is helemaal in Marokko. En dus volgt er een gekke zoektocht vol verrassingen. Ageeth en de band reizen al zingend per fiets, boot, auto en zelfs met een luchtballon, net zo lang tot ze oma hebben gevonden. En dan is het natuurlijk tijd voor een feestje waarbij iedereen is uitgenodigd!

'Hou je vast' is een muzikaal en visueel stijlvolle voorstelling, met een warme vrolijke sfeer. Ageeth zingt en vertelt het verhaal op haar eigen heldere wijze. Daardoor brengt zij de voorstelling dicht bij de kinderen. De muziek speelt hierin een belangrijke rol. De muzikanten zorgen voor een verfijnd geheel.

Met voordeel naar de Effenaar Kids concerten? Klik dan hier voor meer info. Of volg deze link om de 6-Rittenkaart meteen aan te schaffen!