Effenaar Kids: De Draaitafel Tovenaar


van 4 t/m 10 jaar.


Scratch Pfieuw Kriebl Kriebl


Scratchpfieuw kriebl kriebl

Het hiphopfenomeen DJ en MC is het vertel- en muziektheater van deze tijd. In deze snelle show vol zapmomenten en herkenbare geluidsfragmenten van populaire kinderprogramma's voert hiphop/rapmuziek de boventoon. Tijdens de voorstelling staat interactie tussen de rapper, DJ en het publiek centraal. Iedereen rijmt mee, maakt herrie, beweegt en laat zich lekker gaan op de koele beats van de Draaitafeltovenaar.

Nummers als 'lachen is gezond' en 'het geluid van de pollitie' worden meteen luidkeels meegezongen. De eerste klanken van 'Spring, als een gekke kikker' zet de hele zaal in beweging! Kortom, drie kwartier springen en zingen. De Draaitafeltovenaar is een snelle show waarbij je je niet snel zal vervelen. Er gebeurt veel en er zijn veel herkenbare geluiden en deuntjes te horen van populaire kinderprogramma's. 

De act van De Draaitafeltovenaar bestaat uit DJ Storie en MC Steppie D. Beide komen zij uit de tijd dat scratchen nog heel gewoon was. Hun voorliefde voor de beginperiode van hiphop en de revival van deze muziekstijl onder de huidige jeugd, gaf de inspiratie tot het creëeren van deze unieke act. Twee draaitafels en een microfoon zijn de basis voor een stoere, muzikale en actieve voorstelling.

Met voordeel naar de Effenaar Kids concerten? Klik dan hier voor meer info. Of volg deze link om de 6-Rittenkaart meteen aan te schaffen!