Comedy Night


MC William Sutton (GB) + Tom Sligting (NL) + Tim Ward (US) + Emile Gronert (NL) + Mystery Guest


Iedere tweede zaterdag van de maand komt een topselectie van stand-up comedians uit binnen- en buitenland naar je toe!!  Harde, snelle en hilarische humor op topniveau.


MC William Sutton (GB)

Sutton heeft een voorliefde voor acteren en Shakespeare en kent nagenoeg al de sonnetten van de meester uit zijn hoofd. In de afgelopen tien jaar introduceerde hij ongeveer 1000 comedy shows. Tijdens deze tien jaar heeft hij één jaar vrijgenomen om zijn Postgraduate Diploma in Shakespeare Studies te halen. 

Deze in Engeland geboren, van Schotse ouders afkomstige comedian heeft snel naam gemaakt in Nederland. Sutton heeft een talenknobbel en spreekt Nederlands, Duits, Frans en Spaans. Hij is de host die het publiek met een gigantisch orgasme weet op te warmen met de universele taal van de lach, beginnend met ’n glimlach.


Tim Ward (US)

Tim Ward is geboren in Californië. Hij is afgestudeerd aan The American Academy of Dramatic Arts, een van Amerika’s oudste acteerscholen.

Hij heeft gespeeld in meer dan 60 producties onder andere Amadeus, The Zoo Story en The Importance of being Earnest.  Van 1994 tot 1996 speelde hij in de Duitse hit show Pomp Duck and Circumstances. Hij kwam in 2000 naar Nederland om in de film Billy’s Bad te spelen.

Tim is één van de drie leden van Without Ties. Deze show is elke zondagavond te zien in Comedy Café Amsterdam en is volledig geïmproviseerd.  Hij is een onvermoeibare comedian met onmetelijk veel energie en improvisatie vermogen. Geen één show van hem is het zelfde.


Tom Sligting (NL)

Tom is de meest ervaren Nederlandse comedian van Comedy Café Amsterdam en heeft sinds 1994 honderden shows gegeven. Van kroeg tot theater en van conferentiezaal tot schouwburg.

Tom is een echte Headliner en staat elke keer weer garant voor een spetterende show. Hij speelt dan ook in diverse Comedy tours door heel Nederland.


Emile Gronert (NL)

Droog, Droger, Gronert.

Emile woont in Huis ter Heide. In Huis ter Heide is niets en gebeurt niets.

Emile Gronert won in 2003 Het '1e open stand-up kampioenschap van Amsterdam', De 'Culture Comedy Award Golden Spot' en de Jury- en publieksprijs van het 'Amsterdams Kleinkunstfestival Stand-up Concours.'

De pers:

"Gronert is een zeer getalenteerd verteller, meesterlijk in het opbouwen van spanning" De volkskrant.
"Gronert strooit met grappen als pepernoten" De Gelderlander