Hard Nature


De minimum leeftijd voor Hard Nature is 18 jaar.


The Prophet + Isaac + Super Marco May(I) + Nagoom vs Tony + John Harrington & Tecknoiz + Dweazle + Red Alert + Freaky D + Dynamike - hosted by MC Rems+ MC Apster - visuals by VJ Casual T


Hard Nature – Weer terug naar het rauwe Eindhovense beton...

Na het succes van de Hard Nature vs Ultrashock Area op Pinksterpar-t Outdoor Festival is het op zaterdag 11 November weer tijd om de rauwe betonnen stampvloer van de Eindhovense Effenaar te laten trillen op de fundering waar het allemaal is begonnen. En deze keer in 2 zalen!

De Line Up

De natural silence zal deze Hard Nature flink verstoord gaan worden door een aantal dj’s die er om bekend staan precies te weten hoe ze het publiek tot massale gekte kunnen krijgen!! De dj’s die het nu al geprezen geluidssysteem van de Effenaar op de proef gaan stellen zijn:

HN Section 1 (Jump, Hardstyle, Early Rave): The Prophet, Isaac, Super Marco May(It), Nagoom vs Tony, John Harrington & Tecknoiz, hosted by MC Apster, visuals by VJ Casual T

HN Section 2 (Early Hardstyle, Early Rave): Dweazle, Red Alert, Freaky D, Dynamike, hosted by MC Rems

Stop deze dj’s samen met de perfecte ingredienten in een lokatie als de Effenaar en er ontstaat weer een supervette, knallende, sfeervolle editie waar Hard Nature om bekend staat!!

Hard Nature Anthem by Nagoom

Speciaal voor Hard Nature is DJ Nagoom de studio ingedoken om een knallende Anthem te produceren. Het verdwijnen van bestaande natuur en het bouwen van betonnen natuur was voor Marc van de Staak een goede reden om eens met geluiden uit de bouw te gaan experimenteren. Dat deze geluiden perfect bij hardstyle passen is in deze anthem zeker te horen. De Hard Nature Anthem zal jullie vast niet ontgaan zijn want afgelopen half jaar is de cd-versie al op verschillende plaatsen door een aantal dj’s gedraaid. We are creating a new nature… Our nature… The natural silence is over… It´s time for Hard Nature!!

Tijdens aankomende Hard Nature zal Nagoom de officiële vinyl release presenteren met een spectaculaire set samen met niemand minder dan DJ Tony. Ook gaan er een aantal whitelabels van de Hard Nature Anthem uitgedeeld worden, dus wil je zo’n exclusief exemplaar aan je collectie toevoegen, zorg dat je erbij bent!