Opening expo: Collaborationz


Expositie van 22 juli 2006 t/m 30 augustus 2006. Toegankelijk tijdens de programma’s van de kleine zaal en wekelijks gratis op zaterdagavond vanaf 23.00.


Expositie van Collin van der Sluijs en Rutger Termohlen met muziek van dj SupaDave


"Collaborationz"

Een expositie van Collin van der Sluijs en Rutger Termohlen, van 22 juli 2006 t/m 30 augustus 2006.

Indrukwekkende haast onwerkelijke figuren, een zee aan kleuren, grafische vormen en patronen, en een ongekende diversiteit aan materialen, dit is in het kort een beschrijving van het werk van Collin van der Sluijs en Rutger Termohlen. Deze twee jonge rastekenaars en schilders hebben beiden individueel hun sporen verdiend met diverse exposities in binnen- en buitenland. Voor deze nieuwe expositie in de foyer van de Effenaar gaan beide kunstenaars samen aan de slag om het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen. Het is voor alletwee de kunstenaars, afkomstig uit respectievelijk Maastricht (Collin van der Sluijs) en Breda (Rutger Termohlen), voor het eerst dat ze hun werk in Eindhoven zullen tonen, iets waar we bij de Effenaar trots op zijn.

De opening wordt muzikaal omlijst door dj SupaDave. Na 23.00 gaan we verder met de wekelijkse uitgaansavond in de kleine zaal: Stappen op de begane grond!