A taste of ... Red Zone


drum en bass and much more


dj's Martyn & Pressure, Café: SuNZ of BaNDiToS selectors aKul Kid (NL) & Sylvan Heally (UK)


Gratis een voorproefje nemen van dance programma’s die je in het nieuwe seizoen in de Effenaar gaat tegenkomen? Dat kan! En wel op elke zaterdag van de komende zomermaand augustus! Op onze "Taste Of…" avonden lichten we namelijk een tipje van de dancesluier op en kun je proeven van muziek, karakter en sfeer van regelmatig terugkerende Effenaar dansavonden. Verwacht geen volledig uitgedoste zaal en gigantische line-up, maar een spannende sneak met good vibes, good people en good food… Bij mooi weer is ons terras namelijk open en in het café en restaurant serveren we dan iets speciaals. De zaterdagavonden in augustus zit je dus al geramd!

Red Zone is de met veel succes lopende drum en bass avond in onze grote zaal waarop we telkens een grote naam uit het buitenland mogen verwelkomen en natuurlijk de dj's van Red Zone zelf. Vanavond zal de muziek er zeker niet minder vet om zijn met de residents Martyn en Pressure!

SuNZ of BaNDiToS is de naam van een groep dj's, selectors, producers en ARTiesten die daar waar ze kunnen samenwerken om tot nieuwe creaties te komen qua muziek en vormgeving. De muzikale voorkeur van selecters aKul Kid (NL) en Sylvan Heally (UK) is het best te omschrijven als Jazz'd hop funky breakshall & bass, aka Garden beats!  Van Four Tet tot Upsetters en van Roots Manuva tot Headhunters met een vleugje Nina Simone en Krush en weer terug. Eind 2006 zal hun eerste release verscheinen op vinyl....een voorproefje daarvan hoor je deze avond!