A taste of ... Neon Glitter


70's en 80's party


dj Foxy + Spike, Café: Mr. Mouse + Dub


Gratis een voorproefje nemen van dance programma’s die je in het nieuwe seizoen in de Effenaar gaat tegenkomen? Dat kan! En wel op elke zaterdag van de komende zomermaand augustus! Op onze "Taste Of…" avonden lichten we namelijk een tipje van de dancesluier op en kun je proeven van muziek, karakter en sfeer van regelmatig terugkerende Effenaar dansavonden. Verwacht geen volledig uitgedoste zaal en gigantische line-up, maar een spannende sneak met good vibes, good people en good food… Bij mooi weer is ons terras namelijk open en in het café en restaurant serveren we dan iets speciaals. De zaterdagavonden in augustus zit je dus al geramd!

Bij Neon Glitter hoor je de leukste, beste en mooiste hits uit de jaren 70 en 80. Herkenning en herinnering maar ook verrassing en vooral een feestgevoel! De Neon Glitter avonden vinden 4x per jaar plaats in de grote en kleine zaal met als top-afsluiter het kerstbal op kerstavond. Normaal met 80s muziek in de grote zaal en 70s in de kleine, nu lekker alles door elkaar als een muzikale punch in deze Taste of ... Neon Glitter!

In het café draaien dj's Mr. Mouse en Dub relaxte zomerplaten! Ongeacht het genre zijn ze in staat om de sfeer te maken en te houden en je te verrassen.