Comedy Night


MC Tricky Rick (US) + Bert Koster (NL) + Bram v.d. Velde (NL) + Marco Esser (NL) + Mystery Guest


Iedere tweede zaterdag van de maand komt een topselectie van stand-up comedians uit binnen- en buitenland naar je toe!!  Harde, snelle en hilarische humor op topniveau.


MC Tricky Rick (US)
Tricky Rick komt oorspronkelijk uit New York, waar hij zijn carriere als performer begon aan de Manhattan School of Music. Nadat hij zijn diploma voor Music Education and Performance behaald had, verhuisde hij naar Los Angeles. Hier was hij muziekleraar op een van de ruigste middelbare scholen in de stad.Hij werd succesvol als director van bands maar toch mistte hij iets in zijn leven: de opwinding van het optreden.


Bram v.d. Velde (NL)
Als geboren en getogen Limbo is hij nu woonachtig in de Randstad en er zich pijnlijk van bewust dat er mensen voor minder zijn opgesloten. Na een zoektocht van 26 jaar (want dat eerste jaar doe je niet zoveel) naar zichzelf, kwam hij erachter dat er wel licht brandde op de zolder, maar er verder niemand thuis was. Pas in Mmaart 2004 durfde hij voor het eerst een podium te betreden……..de lafbek. In September van dat zelfde jaar wist hij met veel geluk en flink wat advies, van mensen die wel weten waar ze mee bezig zijn, het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival (De Gulle Lach) op zijn naam te zetten. In 2005 won hij de jury en de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst festival. Hij was o.a. te zien bij The Comedy Factory, op Lowlands en bij Laughing Matters.


Bert Koster (NL)
Waar veel comedians zich beperken tot hun nogal directe visie op sex, relatie's en verloren liefdes is Bert Koster mede door leeftijd, brede maatschappelijke belangstelling en gevarieerde werkervaring in staat om mensen ook op veel andere gebieden op een bijna cabareteske wijze een lachspiegel voor te houden

Marco Esser (NL)
Stand-up comedian Marco Esser (1971) heeft een heel eigen belevingswereld. Hoewel hij overal grappen over maakt, vinden veel van zijn grappen hun oorsprong in de werkelijkheid. Zijn eigen werkelijkheid wel te verstaan… De grappige verhalen die Esser vertelt, hebben vaak een onvermoede tweede laag. Lachen om zijn grappen is dan ook nooit vrijblijvend.
De Haagse comedian beschikt over een bijzonder groot taalgevoel. Zoals hij het moderne computerjargon bijvoorbeeld gebruikt om een versierpoging te beschrijven is enig in zijn soort. Hij heeft er een handje van om met zijn timing het publiek op het verkeerde been te zetten. Esser gaat weliswaar van de hak op de tak, maar je weet bij hem altijd waar de stam staat.

+ Mystery Guest