Comedy Night


Bram v.d. Velde (NL) + William Sutton (GB) + Rachid Larouz (NL) + Marco Penose (NL) + Peter Pannekoek (NL)


Iedere tweede zaterdag van de maand komt een topselectie van stand-up comedians uit binnen- en buitenland naar je toe!!  Harde, snelle en hilarische humor op topniveau.

Rachid Larouz (NL)
De 28-jarige Rachid Larouz is van vele markten thuis. Als Master of Ceremony (presentator) kan hij als geen ander inspelen op het publiek. Als improvisator deinst hij voor niets of niemand terug. Als Stand-Up comedian kent hij geen taboes. Als huisman is hij geen cent waard. En als lover is hij zo glad als een aal. Rachid zag het levenslicht in Marokko, groeide op in Meknes en opereert nu vanuit Amsterdam.

Rachid is een geboren Marokkaan maar leeft als een doorsnee Nederlander en, alsof dat niet erg genoeg is, is het onmogelijk om een gesprek met deze comedian te voeren zonder in de lach te schieten.
Deze comedian is van alle markten thuis en heeft over alles en iedereen een mening. Bij zijn shows wordt dan ook niemand gespaard. Alle nationaliteiten moeten het ontgelden wanneer Rachid op de bühne staat. Met zijn snelle, soms directe grappen en grote dosis zelfspot weet hij het publiek vaak voor zich te winnen.


William Sutton (GB)
Sutton heeft een voorliefde voor acteren en Shakespeare en kent nagenoeg al de sonnetten van de meester uit zijn hoofd. Over de afgelopen 10 jaar introduceerde hij ongeveer 1000 comedy shows. In deze 10 jaar heeft hij 1 jaar vrijgenomen om zijn Postgraduate Diploma in Shakespeare Studies te halen. 

Deze in Engeland geboren, van Schotse ouders afkomstige comedian heeft snel naam gemaakt in Nederland.  Sutton heeft een talenknobbel en spreekt Nederlands, Duits, Frans en Spaans. Hij is de host die het publiek met een gigantisch orgasme weet op te warmen met de universele taal van de lach, beginnend met ’n glimlach.


Ramon Fielmich (NL
)
Ooit ambieerde Ramon Fielmich een carrière als topadvocaat in de internationale advocatuur. Toen het tijdschrift Quote grappen uit een door Ramon opgevoerd kantoorcabaret publiceerde, besloot hij zijn bureaustoel in te ruilen voor het podium. Erg declarabel ben je overigens toch niet als je 8 uur per dag zingend en dansend grappen staat te maken voor je collega’s. Ramon laat zich inspireren door de multiculturele samenleving, waarin kakkers een apart ras vormen. Deze bevolkingsgroep die hun “fokboerderij” het liefst naar de crèche sleurt in “supersonische bakfietsen”, zet hij af tegen alle andere bevolkingsgroepen die Nederland rijk is. Polen gebruikt hij overal voor en aerobics doet hij met huisvrouwen. Ramon heeft overal een mening over en niet in de laatste plaats over de Surinaamse keuken.
Zonder twijfel is Ramon de meeste fysieke stand-up comedian die Nederland rijk is. Met een hoog energieniveau en zowel actuele als absurde sketches spat Ramon van het podium.


Marco Penose (NL)
 
Met zijn look en snelle, soms grove, maar gevatte Amsterdamse grappen weet Marco elk publiek te bespelen. Sinds jaar en dag is Marco een van de vaste gezichten in Comedy Café Amsterdam en draait hij volop mee in het professionele circuit door heel Nederland en België en sinds kort zelfs de Antillen. Vervolgens stopte hij op een dag uit het niets. Na een jaar feesten en het organiseren van festiviteiten is Marco terug waar hij thuis hoort: op het podium; sneller, grappiger en beter dan ooit.


Peter Pannekoek (NL)
Peter Pannekoek is pas negentien jaar jong en nu al een begrip in comedy, restaurants en de Dikke van Dale. De finalist van de Holland Casino Podium Prijs 2006 is actueel, vreemd, fris en vooral niet fruitig. Hij begrijpt het leven niet: doen mensen een trio met twee opblaaspoppen? Waarom ben ik de troef van de EU om Europa weer één te maken? Waarom is er geen burka bikini? Hij voelt zich als een pot pindakaas in de ijskast. Het is wel lekker, maar het hoort er niet. Pannekoek mis je als kiespijn, maar de verdoving werkt!