Minimal Eindhoven feat. 2000&One e.a.


minimal techno


dj's Makcim + EL-P + Minidell + Sander Baan, liveacts 2000&One + Schlumber


Minimal Eindhoven pakt lekker uit op deze zomerse avond. het beste uit Nederland en natuurlijk Eindhoven verenigd.

2000 and One *live*

Dylan Hermelijn aka 2000 and One is een van de absolute grondleggers van de Nederlandse techno. Zo bracht de jonge Dylan al in 1989(!) zijn eerste plaat uit en richtte hij in 1993 het label 100% Pure op. Daar tekende hij de eerste releases van (de toen nog) onbekende artiesten Steve Rachmad en Orlando Voorn. Op dit moment is Dylan een van de drijvende krachten achter de wederopstanding van de Nederlandse techno en heeft hij een platvorm gecreëerd met het beste Nederlandse talent tussen de gevestigde namen. Zijn live show is een hoogstaande muzikale show met het beste wat Nederlandse techno op dit moment te bieden heeft. Puur en op de dansvloer gericht. Zijn talent is ook het buitenland niet ontgaan, zo is hij een graag geziene gast in Berlijn en tekende Sven Vath een track voor zijn nieuwe Cocoon compilatie. Ook licenceerde artiesten als Richie Hawtin en Luciano onlangs nog verschillende tracks van Dylan voor hun nieuwe mix-compilaties. Een niet te missen live optreden dus.

www.pure-records.net

www.intactorecords.com

http://www.discogs.com/artist/2000+%26+One

 

Sander Baan

Sander Baan, medeoprichter van het steeds harder groeiende haagse label Phonocult en partyorganisatie onder dezelfde naam. Met eerdere residenties in onder andere de Harpun Club in Dusseldorf en de Sillys in Den Haag, en huidige residenties in de Poema in Utrecht en natuurlijk op zijn eigen Phonocult (waarmee hij overigens artiesten als Jussi Pekka, Guido Schneider, Rene Breitbarth, Gabriel Ananda en Bruno Pronsato als eerste naar Nederland haalde) gaat ie lekker! Diverse optredens in Berlijn, Hamburg, Parijs en natuurlijk niet te vergeten in Amsterdam bevestigen wat hij waard. Een stoere dansbare set is wat je kan verwachten.

www.phonocult.com

 

Makcim

Rusechte Minimal Eindhovenaar Max Donskoi. Voor iedereen welbekend. Al jaren staat hij achter de draaitafels overal in Eindhoven. Zijn maandelijkse avonden in de Hoogste Tijd en de Rechter doen het altijd goed. Niet gek aangezien nu ook de rest van Nederland zijn talent heeft ontdekt. Met optredens het afgelopen jaar op Lowlands, Awakenings, Innercity en aankomende optredens dit jaar op Dance Valley, Mystery Land en wellicht nog meer is een doorbraak zeker niet uit de hoogte.

 

Schlumber *live*

Voor het eerst gaat Schlumber live. Na enkele jaren van verdieping in de digitale materie is het zover. Geïnspireerd door al hetgeen hij draait, vertaald naar eigen creaties. Door zijn gevoel voor ritme en kennis van geluiden verrast hij je met humor.

Vj’s: Aurora

 

In de Foyer:

Minidell & EL-P

Beide zijn jarig. Naast het feit dat de foyer een leuke plek is waar mensen even kunnen chillen, hangen, lullen of drinken is de foyer een toplocatie voor een onderonsje kent onsje ter ere van verjaring. Low profile draaien zij om en om lekkere zwoele zomeravondse plaatjes en drinken vooral gezellig mee.