Afgelast

Anvil + Powervice (CANCELLED)


Anvil heeft verzuimd tijdig een vlucht te boeken en daarom kan de show helaas niet doorgaan. Kaarten kunnen worden teruggebracht bij de voorverkoop adressen waar ze gekocht zijn.


Wie herinnert zich die fantastische platenhoezen uit de jaren '80 van Anvil nou niet meer? Daarop gebeurt net zo vaak iets bijzonders met dat machtige aambeeld als de mannen van Manowar telkens weer ten strijde trekken. Muzikaal ligt de sound van Anvil ergens tussen NWOBHM bands als Judas Priest / Iron Maiden en Amerikaanse speed metal bands uit die tijd. Krakers als "Metal On Metal" en "Forged In Fire" gingen er destijds in als zoete koek... Het laatste wapenfeit van Anvil heet "Back to Basics" en laat niets aan het toeval over: terug naar vroeger, toen alles nog Hard 'n' Heavy was!

Een betere support dan het Eindhovense Powervice kan Anvil zich niet wensen! Deze mannen laten 80's metal als geen ander herleven, maar dan in een jasje dat zwaar van deze tijd is. Niet voor niets dat er geen festival of club is die ze tegenwoordig nog over het hoofd ziet.

Dit wordt een al met al een flink vet avondje ouderwetsch knallen!!!