Opening expo: Phet15


Expositie van 6 mei 2006 t/m 28 mei 2006. Toegankelijk tijdens de programma’s van de kleine zaal en wekelijks gratis op zaterdagavond vanaf 23.00.


Phet15 met muziek van dj Wessel + MarcOne


PHET15 is like SEAGAL doing the SMURF.

De eerste kunstenaar van een nieuwe serie exposities in de Foyer van de Effenaar is Phet15. Phet15 is sinds de jaren 80 actief als kunstenaar in Eindhoven. Begonnen als graffiti artiest, organisator, vormgever en Dj van hiphop party’s in de jaren 80 en 90, is Phet15 inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig beeldend kunstenaar die met zijn eigen beeldtaal een wereldwijd publiek aanspreekt. Hij heeft onder andere geëxposeerd in Berlijn, Parijs, Islamabad, Stockholm en Londen, en er zijn verschillende publicaties over zijn werk verschenen.

De opening wordt muzikaal omlijst door dj's Wessel en MarcOne. Na 23.00 gaan we verder met de wekelijkse uitgaansavond in de kleine zaal: Stappen op de begane grond!

Verder zal er naar aanleiding van elke expositie in de foyer een T-shirt in gelimiteerde oplage verschijnen met daarop een exclusief ontwerp van de exposerende kunstenaar.