Uitverkocht

Rowwen Hèze


Limburgse texmex


+ Denvis


Het was een kwestie van geduld, maar Rowwen Hèze heeft het toch mooi geflikt: het nieuwe album 'Rodus & Lucius' kwam onlangs op nummer één binnen in de Mega Album Top 100. Het schijfje was (en is) zelfs zo gewild dat het zelfs een tijdje compleet uitverkocht was. Gaat lekker dus, met die mannen uit het Limburgse America.

Op 'Rodus & Lucius' horen we een band in vorm. Soms zingt zanger Jack Poels prachtig eenvoudige ballads. En even later gooien ze alle schroom overboord met onvervalste feestnummers met een flinke texmex-saus. Eigenlijk precies zoals we van Rowwen Hèze gewend zijn, maar op 'Rodus & Lucius' doet de band alles nét een stukje meer verfijnd. Feit is dat de muziek van Rowwen Hèze steeds serieuzer wordt genomen, zeker ook buiten de eigen provincie Limburg.

Maar hoe goed de nieuwe studioplaat het ook doet, de beste Rowwen Hèze-ervaring is natuurlijk nog altijd de live-belevenis één van hun shows. Zo kregen ze afgelopen zomer nog ruim 90.000 mensen aan het dansen toen ze als 'tussenprogramma' van Guus Meeuwis kwamen opdraven tijdens zijn concerten in het Philips Stadion. En degenen die erbij waren, zullen het beamen: Rowwen Hèze maakte het feestje tijdens die shows in Eindhoven.
Tijdens de clubtournee zijn de Limburgers van plan dit feestje nog eens meer dan dunnetjes over te doen in de Lichtstad!

Aangezien we bij de Effenaar veel vragen krijgen over de exacte aanvangstijd van de show, staat onder de planning voor de avond.

19.30 u: Zaal Open
20.10 u: Voorprogramma Denvis Solo
21.00 u: Rowwen Hèze

Alle bovengenoemde tijden zijn onder voorbehoud.