Stappen op de Begane Grond feat. dj Drago + Soul Fire: Tobias Kirmayer (D)


Weekly Club Night


Hosted by Phenc + special guest dj Drago + Café : Soul Fire: Tobias Kirmayer (D, Tramprecords) + Drumsuite DJ's


Elke zaterdag is het party-time op de Begane Grond van de Effenaar! Gewoon lekker stappen, ongecompliceerd, met gezellige mensen om je heen in een uiterst relaxte sfeer. Switch tussen drie ruimtes, met elk hun eigen karakter. Een heerlijk intieme dansvloer (mét kijkbalkon) vind je in de kleine zaal. Op adem komen en een expo bekijken kun je in de foyer en rustig kletsen, chillen of snacken in het restaurant café.

De muziek? Lekkere dansplaatjes uit heden en verleden! Hitjes worden niet geschuwd, maar diepgang evenmin. Wisselende dj teams brengen een energieke mix van alles wat dansbaar is: garage, R&B, house, hiphop, top 40 en af en toe een swingende rockplaat.


Deze avond als bonus in het café de overheerlijke funk, latin en soul platen van Soul Fire, die bovendien een zeer speciale gast hebben uitgenodigd: Tramprecords platenbaas en 45's verzamelaar Tobias Kirmayer (D). Dit alles ter ere van de relaese van de Movements verzamel lp/cd die boordevol Raw Funk pareltjes staat. Liefhebbers van de betere soul en funk kennen Tramp records natuurlijk al. Zij brachten ons onder andere Castor Pollux & the Soul Department, Poets of Rhythm zanger Bo Baral en prachtige reissues van obscure klassiekers als The Kick pt.1&2 van The Rhythm Machine, Hot Pants Party van Guy Morris & band en natuurlijkThe Bahama Soul Stew van Funky Nasssau.

Elke zaterdag GRATIS toegang tot de Begane Grond! Everyone’s invited!

Check regelmatig onze website: soms is er een speciale gast dj uit binnen- of buitenland!