Comedy Night met o.a Martijn Oosterhuis


Martijn Oosterhuis + Tim Ward (USA) + Jim Speelmans + Treez + Victor Mastboom


Iedere tweede zaterdag van de maand komt een topselectie van stand-up comedians uit binnen- en buitenland naar je toe!!  Harde, snelle en hilarische humor op topniveau.


Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven. Met het BNN programma de LAMA’s behaalde Martijn Oosterhuis een nominatie voor de Televisierring 2004.


MC Tim Ward


Tim Ward is geboren in Californië. Hij is afgestudeerd aan The American Academy of Dramatic Arts, een van Amerika's oudste acteerscholen.
Hij heeft gespeeld in meer dan 60 producties onder andere Amadeus,
The Zoo Story en The Importance of being Earnest. Van 1994 tot 1996
speelde hij in de Duitse hit show Pomp Duck and Circumstances.

Hij kwam in 2000 naar Nederland om in de film Billy's Bad te spelen.
Nu Tim in Amsterdam woont treedt hij regelmatig op als MC of act in comedy nights waar hij voor volle zalen een hilarische act neerzet.

Tim Ward is een onvermoeibare comedian met onmetelijk veel energie en improvisatie vermogen. Geen enkele show van hem is het zelfde.


Jim Speelmans

Als je Lowlands overleeft, dan overleef je alles. Speelmans begon zijn carrière als invaller tijdens dit festival in 1998 dat berucht is om het keiharde publiek. Hij kreeg ze eronder, met niet meer dan een microfoon en een spotlicht. In 1999 won hij de VSB Comedy Award voor de beste nieuwkomer van het jaar en eind 2000 debuteerde hij met zijn eerste soloprogramma, een oudejaarsconference. Daarnaast behoort hij sinds jaar en dag tot de harde kern van het stand-up comedygezelschap 'Night of Comedy'.

In tegenstelling tot veel stand-up comedians vermijdt hij liever de actualiteit en vertelt persoonlijke verhalen met een veelal absurde inslag. 


Treez
Standup comedian Treez, geboren te Amsterdam, maakt snel naam met zijn brutale, eigenzinnige humor. Hij verrast zijn publiek met zijn scherpe observaties, zijn verfrissende kijk op alledaagse dingen en zijn hilarische conclusies. Trees was 5 jaar lang de vaste MC van Da Bounce Black Comedy Nights waar hij met grote namen uit de VS en op en achter het podium stond.
 
Treez heeft zijn roots in Suriname en dat is in zijn materiaal terug te vinden. 'Te laat komen' is een term die hij niet kent...maar er zijn meer termen waar hij nooit van gehoord heeft. Op dit ogenblik is Treez bezig met een onlince comedy show genaamd Da Show waar je binnenkort op http://www.treez.nl/ korte sketches van hem en andere artiesten kan verwachten.  Treez is naast een fanatiek basketballer ook een getalenteerd vormgever/webdesigner en lang (1,96m).

plus: Victor Mastboom,  finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival