Ruud Lubbers + Wubbo Ockels: Lowlands University on Tour.


Vraag bij Ticketservice naar kaarten voor Lowlands University on Tour.


Niet Marilyn Manson, Dave Grohl of Nick Cave waren de stoerste mannen van Lowlands. Het was Ruud Lubbers die kwam, zag en overwon in een stampensvolle tent op Lowlands. Nieuwe Revu riep de oud politicus zelfs uit tot overall winnaar van 2005.

Wie beweert dat de jongerencultuur van tegenwoordig van desinteresse en oppervlakkigheid aan elkaar hangt, kreeg afgelopen Lowlands het tegendeel gepresenteerd. Lowlands University, met een wetenschappelijke staf van grote namen, had geen enkel probleem om haar collegebanken te vullen. De geïmproviseerde collegezaal was steeds afgeladen vol, en de festivalgangers zijn razend enthousiast over het initiatief. Reden genoeg dachten wij voor een exclusieve clubtour langs Tivoli, Nighttown en natuurlijk de Effenaar!

Ruud Lubbers

Tijdens de tour zal Ruud Lubbers onder andere spreken over de verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven en jongeren in een wereld die steeds kleiner wordt en roept om duurzame oplossingen. Daarnaast spreekt de bijzonder hoogleraar over het Earth Charter waarvoor hij zich inzet. Wubbo Ockels, hoogleraar ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, gaat in op de technologische en wetenschappelijke kant van duurzaamheid. Na afloop kun je de hoogleraren vragen stellen naar aanleiding van hun colleges.


Wubbo Ockels


Meer over Lowlands University