Amerikaans Showworstelen: Slamzone III


Staanplaats (geen voorverkoop) € 8,-


Joe Legend + the Bull + Tremendous Sitoci + G-Spot + High Class Catch Club e.v.a.


Gebroken botten, harde klappen en gespierde kerels in kleurrijke outfits. Welkom in de bizarre wereld van het Amerikaans Showworstelen!

Wie herinnert zich niet worstelaars als Hulk Hogan en ‘the Undertaker’ die vanaf de ringtouwen bovenop elkaar doken? Dit spektakel kun je nu live meemaken in de Effenaar! Beresterke kerels betreden de ring om elkaar voor eens en voor altijd te verslaan. Dit gaat gepaard met veel show elementen zoals onder andere de wervelende opkomsten met licht, muziek en videobeelden.

De worstelaars van vanavond zijn net zo bijzonder als die van vroeger op de televisie. Wat te denken van de bijna twee meter lange Canadees Joe Legend? Of de sadistische Cybernic Machine, die zijn gezicht verschuilt achter een zwart leren masker! Zal wereldkampioen the Bull zijn titel kunnen verdedigen tegen de ambitieuze Tremendous Sitoci die, met zijn strakke buikspieren en lange haren, vooral populair is bij de vrouwelijke fans?

Verder zijn er wedstrijden van twee tegen twee, met onder andere het gestoorde team G-Spot en de blauwbloedige High Class Catch Club.

Amerikaans Showworstelen: net zo spannend als een actiefilm, maar dan recht voor je neus!

Meer informatie vind je hier.


Joe Legend


The BullTremendous Sitoci


High Class Catch Club