Afgelast

Goldfrapp (VERPLAATST NAAR 7 JUNI!)


De band van zangeres Alison Goldfrapp moet helaas wegens familieomstandigheden het concert in de Effenaar van woensdag 31 mei verplaatsen naar de week erna. Het concert staat nu op woensdag 7 juni a.s


Erotiek, verleiding, stijl, humor en compositie: de belangrijkste ingrediënten in de sprookjeswereld van Goldfrapp. De expressieve zangeres Alison Goldfrapp brengt met haar band sexy electropop, ondersteund met een vette discobeat, hier en daar klassieke invloeden en een vleugje new wave. Haar kraakheldere, lieflijke en indrukwekkende stem is een genot om naar te luisteren en de sferische nummers zijn spannend en doen nogal nostalgisch aan.

Alison Goldfrapp werkte samen met Tricky, Orbital en Ian Simmons voordat ze met Will Gregory Goldfrapp begon. Het debuutalbum ‘Felt Mountain’ bevat vooral dromerige triphop die doet denken aan Portishead. De opvolger ‘Black Cherry’ is een verrassend album vol dansbare electropop. Het in 2005 uitgebrachte ‘Supernature’ is poppiër, maar zeker zeer dansbaar. Live komt het unieke, kleurrijke landschap van Goldfrapp’s eigen wereld op een bijzondere, sexy wijze, tot leven!