RUSH #>> THE CRAZIEST <<#


Er zullen vanaf 22.00 uur nog 200 kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn. De voorverkoop is uitverkocht.


Ft. Don Diablo, Marcello, Brian S. & Norman Soares


And the story continues… Op zaterdag 27 mei is Effenaar weer het toneel voor RUSH. En wat voor een! Naast Brian S., de originele chef van de RUSH sound, niemand minder dan Don Diablo en Chemistry oprichter dj Marcello achter de decks. Ook meester trommelaar Norman Soares zal zijn kunsten op het grote podium komen vertonen. Hij wordt weer erg lekker dus: Come on over & let the good times roll!

Zo langzamerhand mogen we wel spreken van een heuse RUSH gekte in de lichtstad. De vorige editie van 1 april was al twee weken van te voren uitverkocht. De afgeladen Effenaar slikte de ijzersterke optredens van Jaziah, Laidback Luke en natuurlijk de Victor Coral Band als zoete koek. Deze keer kan er zeker net zoveel gekkigheid verwacht worden met de terugkeer van Brian S. Vorige keer was hij er niet bij. Maar deze keer laat hij zien waarom hij een van de vaste waardes is van de RUSH dj crew. Denk funk met een grote F en bounce met een grote B en je hebt zijn sound te pakken.

Dit zou voorlopig wel eens de laatste keer zijn dat je Don Diablo in Eindhoven ziet. Misschien zelfs in Nederland, want hij gaat naar New York om zijn nieuwe album op te nemen. Zou dit alleen zijn om daar aan te werken of om even van alle groupies af te zijn? Want het is hectisch rondom Don. Helemaal sinds hij voor de tweede keer op rij de Gouden Kabouter voor “Meest sexy manlijke dj” heeft gewonnen. Op dit moment zit hij trouwens midden in de opnames voor de video clip van zijn nieuwe single Never Too Late (To Die), die eind mei uit komt. Net op tijd voor zijn gig in de Effenaar.

Op gevoel compromisloos mixen, tracks maximaal uitdiepen en zo het publiek zijn sound overweldigend opleggen, dit is het geluid van dj Marcello. Met een dikke 20 jaar aan ervaring en een über grote platen collectie is hij de meest doorgewinterde housemeister van de dj’s die op het programma staan. Als geen ander is Mr. Chemistry nog steeds on top of his game. Vraag dat maar aan de bezoekers van recente legendarische feesten als BOLD of het opnieuw leven in geblazen en uitverkochte Night of the Proms. Maak je dus klaar voor muziekles van de Mister Miyagi van de Nederlanse dance scene.