Veldhuis & Kemper: 'Live & Kikke!'


Dit is het verplaatste concert van 27 april j.l. Kaarten voor die datum zijn ook geldig voor dit concert.


+ August75


Veldhuis & Kemper zijn vooral bekend van hun cabaretprogramma’s. In 2003 weten ze echter landelijk de spotlights op zichzelf te richten met het nummer ‘Ik Wou Dat Ik Jou Was’. Deze hit stond maandenlang bovenaan in de charts en werd in 2003 het meest gedraaide Nederlandstalige nummer op de radio. Veldhuis & Kemper brachten vervolgens hun debuutalbum ‘Half zo Echt’ uit, met hierop nog 11 andere liedjes. Dit album werd goud en kreeg een Edison Music Award in de categorie “Beste Kleinkunst/Luisterlied”. Van het album ‘Half zo Echt’ verschenen ook nog de hitsingles ‘Bijzonder’ en ‘Te Blond’.  In 2004 hebben ze hun tweede album uitgebracht.

De wortels van Veldhuis & Kemper liggen in het theater en dan met name in de combinatie van cabaret en muziek. Na het cabaretconcert Hitsig! hebben Veldhuis & Kemper de smaak van het live optreden mét hun eigen band helemaal te pakken. Vandaar dat Veldhuis & Kemper met hun ‘Live & Kikke’ tour dit voorjaar hun eerste schreden zetten op het terrein van de Nederlandse poppodia. Een debuut dus! Een dubbele zelfs, want tijdens deze tour worden, naast de bekende en minder bekende nummers van hun albums ‘Half zo Echt’ en ‘Als het gaat Waaien’, voor het eerst ook gloednieuwe nummers gespeeld van het derde album dat later dit jaar verschijnt.

Puur genieten van de Nederlandstalige liedjes van het 'Ik Wou Dat Ik Jou Was' duo!

Wij mogen een aantal gesigneerde posters weggeven van de 'Live & Kikke!' tour van Veldhuis & Kemper. Wil jij die wel hebben? Klik dan hier.