The Selecter


+ J-stars


De Engelse ska-band The Selecter is één van de toonaangevende groepen die wereldwijd erg populair waren tijdens de 80's ska-revival. Ze passen in het rijtje van Madness en The Specials en scoorden toendertijd grote hits met 'On my Radio', 'Missing Words' en 'Three Minute Hero'.

Het geheime wapen van The Selecter was en ís leadzangeres Pauline Black die de nummers van The Selecter nét dat beetje extra geeft. Met de release van hun eerste album 'To much pressure' in 1980 begon The Selecter met een jubelende start. Sindsdien toeren ze met hun vrolijke dansmuziek de hele wereld over.

J-Stars is de nieuwe zevenkoppige band van Johan Steevens, de voormalige frontman van de Nederlandse top skaband de Beatbusters. Een project met Nederhop godfather Def P zorgt voor een hoogtepunt in het bestaan van de Beatbusters. Een een top tien hit (Bubbelbad), radio- en tv-optredens en een zeer uitgebreide tour met optredens op Pinkpop en Lowlands (Alpha-tent) als icing on the cake.

Live is J-Stars misschien nog wel beter dan op de plaat: de optredens ontaarden bijna standaard in vrolijk-woeste feesten. J-Stars is een strakke, stampende skaband met een strakke ritmesectie en veel blaasgeweld.