Red Zone: dj Klute e.a.


Drum 'n bass


Dj's: Klute (Commercial Suicide, UK) + Breakage (Bassbin, Scientific Wax, UK) + Martyn + Nymfo + Pressure + MC Verse (Crunch, UK) + MC Jay (Red Zone)


Het succesverhaal van Breakage begon in 2001. Hij bracht toen voor het eerst platen uit op het legendarische Reinforced label en op Bassbin. Hier combineerde hij diepe reggae/dub invloeden met zware baslijnen in de stijl van Digital en Equinox. De laatste paar jaren is zijn ster rijzende, met meer kwaliteits 12"es onder zijn eigen naam en samen met dj Flight als Alias. In mei komt het Breakage debuutalbum 'This too shall pass' uit op het Ierse Bassbin label. Als dj is Breakage altijd verrassend, met een mix van oud en nieuw materiaal.

Klute is volgens de kenners op dit moment één van de beste drum 'n bass dj's in het circuit. Met een gevarieerde selectie en jaren van ervaring, brengt Klute de sound van zijn Commercial Suicide label.

Dit jaar is hij op tour met Amit (die in november '05 te gast was bij Red Zone). MC Verse is een oude bekende op de Red Zone avonden.

Martyn, Nymfo en Pressure brengen hun welbekende flavours om de zaak op te warmen en let op!; vanavond gaan we zoals vanouds om 22.00 uur open! MC Jay leidt het geheel in goede banen en Erosie zorgt voor het decor.