Comedy Night: o.a Harry Glotzbach


MC Greg Shapiro (USA) + Harry Glotzbach + Howard Beckman (GB) + Soundos + Fritz de Roo


Iedere tweede zaterdag van de maand komt een topselectie van stand-up comedians uit binnen- en buitenland naar je toe!!  Harde, snelle en hilarische humor op topniveau.


HARRY GLOTZBACH

Een gevat podiumbeest die zegt waar het op staat! Na een heavy jeugd in het pitoreske Amsterdam-Noord en een gestrande profvoetbal carrière die eindigde in FC Krulschoen 5, stortte Harry zich reeds op jonge leeftijd op de stand-up comedy.

Harry mag de vaak bekrompen Nederlandse mentaliteit graag een veeg uit de pan geven. Zijn dolkomische noten wil hij delen met het publiek en door zijn natuurlijke uitstraling op het podium geeft Harry iedereen het gevoel bij hem thuis op bezoek te zijn. "Biertje jongens?"

Na een maand in "het vak" noemde de jury van de Lucky Strike Talent Tour Harry al een podiumbeest en een groot talent. Hij is bovendien finalist geweest bij het Leidse Cabaret Festival 2005 en wist daar door te dringen tot de laatste drie.


MC Greg Shapiro (USA)

De uit Amerika afkomstige Greg is sinds 1994 fulltime aan het werk in Nederland als comedian. Sindsdien heeft hij een aantal rollen in films als "Phileine zegt sorry", "Down" en zelfs "Goede Tijden Slechte Tijden" op zijn naam staan. Zijn acteerervaring is grotendeels gebaseerd op zijn Improv Comedy achtergrond. Gregs shows zijn dus grotendeels geimproviseerd en dit leidt tot hilarische taferelen.


Howard Beckman (GB)
is opgegroeid in Engeland maar woont nu al weer jaren in Nederland. Hij heeft zijn kennis en humor dan ook te danken aan zijn verblijf in Engeland tijdens zijn jeugd. Zijn humor is een mengeling tussen Nederlandse en de o zo lollige Engelse humor. Naast Stand-Up comedy houdt Beckman zich ook bezig met het regisseren van cabaretiers als Theo van den Oever & Kees Torn. Tevens heeft hij vele cabaretfestivals gejureerd en gepresenteerd. Howard heeft een heerlijke typisch Britse act.


Soundos Toumi is geboren op 20 december 1981 te Amsterdam en is van Marokkaanse afkomst. We kennen haar natuurlijk van haar rol als Aïsha in de film “Shouf Shouf Habibi”. Soundos alle vormen van entertainen geweldig om te doen. Ze acteert, presenteert en doet tegenwoordig dus ook aan Stand-up Comedy. Dit is al vanaf haar 16e stiekem een droom geweest die ze nu aan het verwezenlijken is.

Fritz de Roo doet met een trein of met de benenwagen verschillende plaatsen aan om aldaar op de bühne te verschijnen en middels stand-up elementen doorspekt met absurdistische wendingen zijn woord te verkondigen voor de luisterende oren. Bij optredens van Fritz zijn geen verplichtingen aanwezig. Het publiek doet er goed aan over enige vorm van intelligentie te beschikken. het verleden geeft namelijk aan dat dit voor beide partijen het prettigste is. Een bezoek aan Fritz zijn optreden is een aanrader voor iedereen die van elegante comedy houdt.