Minimal Eindhoven + Guido Schneider LIVE


Cabanne (FR) + Joachim (Sound Architecture) + EL-P + Makcim (Minimal Eindhoven) + VJ's Project Aurora


Goed nieuws voor iedereen die de Carnaval wil ontlopen: Minimal Eindhoven geeft weer een feestje in de Effenaar met dit keer 3 bijzondere gasten.

De Berlijnse hitmachine Guido Schneider, momenteel onder gebracht bij het Poker Flat label van Steve Bug, heeft in de afgelopen jaren vele mensen doen bewegen. Zijn producties worden grijs gedraaid door talloze DJ’s uit menig genre over de hele wereld. Niet vreemd dus dat zijn definitieve doorbraak een feit is geworden in het afgelopen jaar, en Guido momenteel behoort tot een van de meest gevraagde live performers binnen de minimal/ techno scene. Minimal Eindhoven en de Effenaar zijn zeer blij deze gegarandeerde floorfiller te mogen presenteren.

En dan Cabanne, een der vaandeldragers van de Franse scene, die op zijn labels Minibar-Music, Telegraph, Logistic menig contemporaine clubhit uitbracht. Dankzij zijn eigen releases op labels als 7th City, Karat en Perlon wordt hij gezien als een van de vooruitstrevendste producers op het gebied van de clickhouse. Tijdens Montreal’s MUTEK-festival maakte hij deel uit van het eerste Narod Niki project, een samenwerkingsverband met niemand minder dan Villalobos, Akufen, Luciano, Dandy Jack en Richie Hawtin.

Naast zijn soloproducties werkt Cabanne ook samen met Gluck onder het pseudoniem Ultrakurt, en vormt hij met Ark het duo Copacabannark. Al menig maal heeft Cabanne zijn DJ skills in Nederland bewezen. Met zijn uiterst dansbare sets bestaande uit een mengel van house, techno en minimal is Cabanne een perfecte aanvulling op de live set van Guido en de avond in zijn totaliteit.

Met party organisatie Sound Architecture en bijbehorende labels Sound Architecture en Music People, waarop hij onder meer artiesten als Joris Voorn en Shawn Rudiman naar een hoger niveau heeft gebracht, is Joachim een “bezig bijtje”. Om nog maar niet te spreken van zijn agenda als het gaat om zijn ware passie: Platen draaien! Veel geboekt in Nederland en momenteel zijn grenzen aan het verleggen naar het buitenland. 3 decks actie, heel veel enthousiasme en de prima platen maken hem de juiste persoon de dansvloer te vullen alvorens Guido Schneider zijn kunsten zal vertonen.

Ieder feest begint met een goede “groove”. Deze zal dan ook verzorgd worden door Minimal Eindhoven’s eigen EL-P en Makcim. Zij aan zij warmen ze de zaal op om vervolgens een onvergetelijk “Carnaval”(?) te beleven.

Line up:
22.00 tot 23.30 Makcim vs EL-P
23.30 tot 01.00 Joachim
01.00 tot 02.00 Guido Schneider *live*
02.00 tot 04.00 Cabanne