Djax label night


Vanavond een dance special in de effenaar. Bezoekers van de Djax Label night hebben vanavond namelijk ook toegang tot In Bloom in de kleine zaal.


Miss Djax LIVE + Random XS LIVE + dj Mark Hawkins + dj Zero One


Een knallend paasweekend bij de Effenaar, vanavond barst het dansgeweld weer weer los in beide zalen. Met natuurlijk de Djax label nacht in de grote zaal, en de primeur van In-Bloom in de kleine zaal.

10 jaar geleden vond de laatste officiele Djax party plaats in de Effenaar. We schrijven oktober 1995 toen Mission Underground plaatsvond met onder andere Miss Djax en Mike Dearborn. Nu is het daarom de hoogste tijd om de toverdoos van Djax weer open te trekken. Miss Djax bracht onlangs haar eerste album uit, en live klinkt dit ongenadig hard en ruig, en zo hoort het ook.

Miss Djax dus live op het podium, maar tevens live Random XS, altijd paraat om een overdosis acid bleeps en beat uit de speakers te toveren. bekend van hun legendarische industriele getinte 'Give your body' en bulkend van de analoge machines.

Marc Hawkins is een nieuw talent op het Djax label en tevens een ervaren en verrassende DJ.  

Vanavond voor het eerste en in de toekomst vaker in de kleine zaal: In Bloom. Een fris dansgeluid met de beste, nieuwste en vrolijkste house, electro, techno en minimal plaatjes en alles wat daarbij in de buurt komt!