Uitverkocht

Club Extrema


sexy met: Tom Middleton (UK) + Gene Farris (USA) B2B with Master H (FR) + Born To Funk + René Amesz


Omdat Extrema’s nieuwjaarsevenement Glitter&Industry zó’n succes was en de dance-promotor er blijkbaar geen genoeg van kan krijgen, organiseert Extrema op 18 februari ‘Club Extrema’. Een primeur voor de Effenaar en daar zijn  we trots op! Club Extrema wordt een 100% Extrema-feest: het decor is chique, de line-up is dik en de vibes zijn sexy!

De eerste 1000 kaarten zijn vanaf zaterdag 7 januari exclusief in de verkoop gegaan via Extrema.nl aan de E-Friends. Ze gaan als een speer, dus ben er snel bij. U zyt gewaarschuwd. Een week later, op zaterdag 14 januari, gaat de rest van de kaarten in de voorverkoop bij TicketBox.

De avond van Club Extrema begint meteen lekker met dj Born to Funk, een onlangs gespot housetalent die laatst samen met Eric Morillo de hoofdstedelijke Panama op haar kop zette!
Daarna zijn de decks voor de Amerikaan Gene Farris én Master H uit Frankrijk. Zij zullen speciaal voor deze avond een backtoback-set draaien; ‘n unieke gebeurtenis waarin Farris’ typische deep Chicago house en de supersexy Parijse club van Master H tot een ongetwijfeld legendarische set gesmeed worden.
En dan is het de beurt aan de headliner: Extrema heeft Tom Middleton weten te boeken! Met zijn retevette eclectische house inspireert de Engelse dj/producer acts zoals Daft Punk, Freestylers, The Prodigy en The Chemical Brothers. Een must-see dus! 
René Amesz sluit deze eerste Club Extrema af met zijn phatt dirty beats. Die stevige sound is gewoon ideaal om helemaal los te gaan op het einde van de avond!

TOM MIDDLETON (UK) *SOUND OF THE COSMOS*

GENE FARRIS (USA) B2B WITH MASTER H (FR)
*DEEP CHICAGO HOUSE meets SEXY PARIS CLUBMUSIC*

RENE AMESZ

BORN TO FUNK