Uitverkocht

Hard Nature


Natural Hardstyles


Vince, Activator (I), Deepack, Nagoom, Genius, J.Harrington & Tecknoiz


Op 24 september dit jaar is het concept Hard Nature geboren in de Effenaar. En wat een groot succes was de eerste en zelfs uitverkochte editie van Hard Nature!

Opnieuw is vandaag de Effenaar het decor van een nieuwe nog betere versie van dit hardstyle feest. Een meesterlijke line-up is samengesteld voor deze nieuwe editie. De veroorzakers van het nodige natural hardstyle geweld zullen zijn: Vince, Activator, Deepack, Nagoom, Genius en J.Harrington vs. Tecknoiz.

Deze van nature geboren entertainers gaan jullie ieder op eigen wijze trakteren op energieke dj-sets met de beste jump, hardstyle en early hardcore sounds. Aangezien bij deze dj’s is geconstateerd dat ze vrijwel allemaal over een positieve dosis gekheid beschikken kunnen we tijdens deze Hard Nature nog rare capriolen verwachten… Dit alles wordt gepresenteerd door MC D met de visuele ondersteuning van VJ Casual T.

Alles wordt dus uit de kast getrokken om de vorige editie te overtreffen en er een nog groter feest van te maken! Niet alleen aan de line-up wordt veel aandacht besteed maar ook aan de aankleding en special effects van deze avond. Alles is aanwezig om weer die perfecte sfeer van Hard Nature te creëren.