Uitverkocht

R.U.S.H. (Raw Urban Sexy House)


Voorverkoop via alle ticketbox outlets / call center 0900-9393 en www.ticketbox.nl of via Beep!, online: www.beep.nl.


Victor Coral + Brian S. + LaCroix + Nickie Nicole + The Unknown People Performers


RUSH RETURNS 2 EINDHOVEN!

Bij de kick off van RUSH, afgelopen november, ging het dak er met een uitverkocht huis compleet af. Op zaterdag 28 januari zal RUSH weer terug keren om dit nog eens dunnetjes over te doen. Deze keer met niemand minder dan Eindhovens eigen Victor Coral, Brian S. en Lacroix achter de draaitafels. Maar dit is natuurlijk niet alles, want RUSH is meer. Verwacht  weer een spectaculaire on-stage performance op het grote podium.

 “We hebben zo’n mooi welkom gehad afgelopen november!” zegt Victor Coral. “Ik had me al een tijd hard gemaakt voor de move naar Eindhoven. Dat het echt een vooruitstrevende stad is met veel mogelijkheden is gebleken en dat de eerste keer zo goed is geweest maakt me echt trots! Effenaar is echt een hele toffe locatie geworden. Het podium, de faciliteiten,.. het echt een vette locatie om op te treden.”

Het drietal Victor Coral, Brian S. en Lacroix zette afgelopen zomer nog club Catwalk in vuur in vlam tijdens RUSH in Barcelona. Deze keer is het dus de beurt aan de lichtstad. Ook Nickie Nicole zal weer van de partij zijn om voor een nodige portie dramatiek te zorgen. Tel daar een vette performance op van The Unknown People Performers en je weet dat er een uitermate hete avond in de planning staat zo midden in het hartje van deze winter.