Dirk Scheele Liedjes Band


LET OP: Er is nog maar een zeer klein aantal kaartjes verkrijgbaar voor het optreden van Dirk Scheele! De kans is groot dat er aan de deur geen kaartjes meer gekocht kunnen worden.


speelt: Vroem Vroem.


We zijn de Liedjesband, de Liedjesband, De band die alle liedjes van Dirk kent

We zijn de Liedjesband, de Liedjesband, De band die alle liedjes van Dirk kent

Dirk Scheele heeft inmiddels zeven CD's met kinderliedjes en drie DVD's uitgebracht. De eerste vier CD's droegen de titel "De Liedjesspeeltuin" (deel 1, 2, 3 en 4.). Daarna maakte hij samen met de Liedjesband de CD’s "Vier, drie, twee, één", “Warme handen, koude voeten” en “Vroem Vroem”.

Hij maakte het televisieprogramma “Dirk Scheele en Peter in het Liedjesbos” en met de Liedjesband de televisie series Hé kijk ’s en Vroem Vroem op de kindertelevisiezender Nickelodeon. Verder trad hij op in televisieprogramma’s als Guppie, de Teletubbies, Koekeloere, B&W en samen met de Liedjesband in Sinterklaas Pakt uit en de wereld van K3.

 

Vroem Vroem

Vroem Vroem op weg naar leuke dingen…
Vroem Vroem we gaan lachen gieren zingen…

In Vroem Vroem gaan Dirk Scheele & de Liedjesband met hun hippe busje op vakantie en beleven ze weer volop spannende en swingende avonturen. Ze gaan kamperen, maar het zoeken naar een camping en het opzetten van een tent blijkt niet mee te vallen en zorgt voor hilarische momenten. Ze maken uitstapjes naar een speeltuin, een pretpark en zelfs naar een sprookjesbos! Ze leren dansen als een marionettenpop, zitten als een echte indiaan en praten in een gek zelfverzonnen taaltje. Aan het einde van hun vakantie gaat Dirk als coole DJ optreden op een groot feest in de kantine van de camping.
In de serie worden enkele gastrollen gespeeld door o.a. Jochem van Gelder, Ron Boszhard, Peter Freijsen (Kabouter Pierelier) en Bart Feikens.