Simple: Chicken Lips (Kingsize, UK)


Ari Daily (Simple) + Robob


Deze avond hebben we een deejay te gast waar we erg blij van worden! Chicken Lips Deejay Stevie ‘Fella’ Kotey zal de typische Chicken Lips sound de zaal in pompen. Verwacht een stroperige mix van dubbed out electrodisco, freaky acidfunk, stuwende electrohouse en soulvolle minimale  technogrooves. Deze man draait zo vet als de jus in de boerenkool van je oma. Belachelijk goed gewoon.

Chicken Lips waren jaren geleden een van de aanjagers van de 80’s revival en wisten dit decennium met een knipoog te benaderen waarbij NY electrodisco het belangrijkste ingrediënt vormde.

Door de jaren heen zijn ze door de meest uiteenlopende relevante artiesten gevraagd een remix te verzorgen. We noemen Josh Wink (heeft zojuist nog hun laatste single ‘Dwarf’ geremixt), Tiga, Supergrass, Morcheeba, The Kills, Playgroup, Maurice Fulton, Stereo MC’s, Justin Robertson en zelfs de laatste megahit ‘Hung up’ van Madonna. Elke keer komen ze weer op de proppen met een originele dansvloerbom die iedereen gek maakt. Stevie neemt zwaar geschut mee en zal tijdens deze bijzondere avond de zaal doen ontploffen en een diepe indruk achterlaten. We weten het zeker!

Onze eigen Ari Daily draait de tent warm met zijn kenmerkende mix van electrofunk, twisted house en hier en daar een gebroken beat. Er is waarschijnlijk geen Chicken Lips release die niet bij Robob in z’n kast staat. Hij maakte ons dan ook duidelijk dat wanneer Stevey draait, Robob ook draait. Of we nou willen of niet. Nou willen we dat graag! Robob is na al die jaren namelijk nog steeds een van Eindhovens beste deejays.